Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

K zamyšlení je to každopádně.R^

4 0
možnosti
SB

Již jsem to psal několikrát v různých diskusích, ale napíši to opět:

Celá ta kašpařina kolem dalajlámy je jedno velké pokrytectví.

Na jednu stranu se tady dalajláma vítá jako představitel Tibetu, který je bestiálně ovládaný krutou Čínou, vyvěšují se tady tibetské vlajky, avšak na druhou stranu celá EU dělá všechno pro to, aby svými naprosto nemožnými kroky oslabovala pozice Evropy ve světě a aby vyklízela jednu strategickou pozici za druhou. A na ty vyklizené pozice se někdo nacpe. A otázka za pět set bodů: Bude to ta Čína, nebo ten Tibet?

Jestliže je Tibet opravdu brutálně okupován Čínou, tak bychom mu mnohem více prospěli, kdybychom svými stupidními kroky (my, míněna tím euroatlantická civilizace) neoslabovali sebe samotné a nenapomáhali tím posilování pozic Číny.

Ronald Reagan nevyvěšoval nikde československé vlajky, ale jeho politika dostala Sovětský svaz na kolena a ten nám pak musel přiznat svobodu. My na to jdeme přesně opačně: Vyvěšujeme tibetské vlajky, ale na kolena se díky své hloupé politice bruselských nesmyslů a díky neschopnosti řešit otázku migrantů dostáváme sami.

Pokud ta postupná sebevražda Evropy bude i nadále pokračovat (a vše nasvědčuje tomu, že bude), tak veškeré řeči o Tibetu budou jen krasořečnickými mláceními prázdné slámy a především pokrytectvím non plus ultra.

Dnes vyvěsíme tibetskou vlajku a zítra schválíme další etapu fotovoltaického šílenství a od té hrozné Číny nakoupíme technologii za miliardy. To tomu Tibetu určitě hodně pomůže!

18 2
možnosti
Foto

Hloupě útočíte na EU z důvodu Číny. Držte se věci. Úplatnost našich "politiků" je zřejmá a EU za ní nijak nemůže.:-/

2 2
možnosti

Pokud je to pravda, tak zvonka to vyzerá na doporučení od Merkel, nebo přímo a U.S.A.

1 1
možnosti
ON

O79n57d92ř43e95j 16N16ý45č

20. 10. 2016 12:10

To jako že nám nařizují aby jsme se klaněli Číně? Co by z toho měly?

1 0
možnosti
Foto

Jak už jsem psal, nelze nalézt v prohlášení čtyř nejvyšších ústavních činitelů nějakou souvislost s kontakty pana Hermanna s dalaljámou.

1 0
možnosti
JK

Mně spíš zaujal ten poslední odstavec, ve kterém pan Nováček řekl to, co řekl. Vedle toho je setkání pana Hermana s dalajlámou na půdě ministerstva lapálií, že.

2 0
možnosti
  • Počet článků 4821
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal