Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Já si pamatuju, že Sládka z Republikánské strany tehdy hojně volili cigáni, které chtěl Sládek z naší země někam deportovat. Volili ho proto, že s ním byla sranda.

Jeden můj známý už dávno říkal, že by se měl dělat jakýsi "volební řidičák", při kterém by lidé prokázali, že vědí, co dělají.

2 0
možnosti
Foto

Demokracie rozhodující o životě milionů lidí je hloupost, ale hodně lidí se na tom velmi dobře uživí ;-D.

4 0
možnosti
Foto

Osvícená diktatura je zcela nepochybně lepší. Jen ale nalézt toho "osvíceného".

2 1
možnosti
PD

Není to nic jiného, než když před prezidentskými volbami mnoho voličů dělalo úvahu "Chtěl bych sice kandidáta A, ale ten nemá šanci dostat se do druhého kola. A protože bych rozhodně nechtěl, aby tam bylo na výběr z kandidátů B a C, které nesnáším, tak dám tedy hlas kandidátovi D, kterého sice nemusím, ale je to MENŠÍ ZLO."

A to je začátek konce - pokud někdo, kdo má skvělého kandidáta, hlasuje pro někoho jiného, jenom proto, že si myslí, že jeho skvělý kandidát nemůže vyhrát, tak je to karikatura demokracie.

5 1
možnosti
Foto

Já volil v obou kolech prázdný papír už jen proto, že jsem neviděl žádného skvělého kandidáta

0 0
možnosti
MP

Já nevěřím vlastním očím... Včera visel celé odpoledne článek o pomateném Adamovi na titulní straně nahoře, jako by to byla nejdůležitější zpráva dne, a nadpis článku navíc evokoval pocit, že stoupenci brexitu vyhráli rozdílem jeho hlasu (Brit volil brexit, teď je v šoku. Netušil, že na jeho hlasu záleží).

Nikdo vůbec netuší, co to je za člověka, jestli skutečně existuje a jestli udělal to co tvrdí, nebo je to pouhá provokace určená k tomu, aby udělala z voličů brexitu nesvéprávné hlupáky. No a dnes ráno opět blog o této neskutečné pitomosti ve výběru blogů.... Fakt nevím, co si mám myslet. 8-o

23 1
možnosti
VO

No já celkem tuším, co si mám myslet, Elitám se výsledek tohoto referenda nelíbí...

10 1
možnosti
Foto

Stejně jako mají lidé právo volit, mají právo nevolit, stejně jako mají lidé právo volit správně, mají i právo volit špatně.... To je prostě základ demokracie, ta volba a pak za to nést následky

Divím se jen, že se pán diví. Většího blbce aby člověk pohledal...

Osobně bych u nás volil zůstat v EU, neboť, dle mého skromného názoru pozitiva převažují nad negativy

4 0
možnosti
JR

J82a29r21a 28R74a53n69k

25. 6. 2016 21:26

Adam se divi, protoze mu nekdo lhal;-)

There are liars and then there's Boris Johnson and Michael Gove ...

http://www.theguardian.com › Opinion › EU referendum

0 0
možnosti
MZ

Člověk si nevybere, starší lidé často hlasují aniž by věděli proč, mladí jsou často zfanatizovaní cvoci nepřipouštějící žádný jiný názor.

1 1
možnosti
KT

Já bych to viděla naopak, starší lidé mají nějaké zkušenosti, mladí často propadají líbivým ideologiím, lhostejno jakým.

0 1
možnosti
LN

...hošík nejspíš prokalkuloval...myslel...že brexit nebude...ale současně by mohl po celý další život vykřikovat...jak on to říkal a hlasoval proti....

...a navíc nedržel hubu...a teď je za osla....

9 0
možnosti
JR

J68a33r62a 80R74a66n64k

25. 6. 2016 21:27

Ono je Adamu uz vice:-/

0 0
možnosti
Foto

Mám to opačně - v posledních volbách jsem nevěděla (neměla) koho volit, tak jsem nevolila. Myslím, že lidé, kteří jsou na tom podobně často skočí na nabídku nějakého nově vzniklého uskupení (VV, ANO...) a mnozí se potom nestačí divit. I já se divím tomu jak to vypadá, když se stát řídí jako firma. Proto jsem se rozhodla, že příště si prostě v těch tradičních stranách někoho najdu - ale je to dost těžké.

4 1
možnosti
PH

P77e44t85r 53H72á51l16a

25. 6. 2016 9:16

Takže hloupí a neschopní lidé to těm komunistům zase jednou pokazili, a přitom tentokrát by ten socialismus už určitě fungoval...

Tak určitě.

18 1
možnosti
ZB

Karma.Bohužel,takový lidé jako Adam,nebo mnozí starší lidé,kteří ani neví proč pro něco hlasují jednou budou stát u hrobu demokracie.Tam budou také ti voliči,co nedokáží dohlédnout následek svého hlasu a volí jen proto,aby to nandali těm "blbejm londýnskejm bohatejm intoušum"...všude jsou "kavárny",které volič s "prostým selským rozumem" nenávidí a populisté toho využívají:-P

7 7
možnosti
Foto

Nandat to "kavárnám" je vždy bohulibý účel.

1 0
možnosti
  • Počet článků 4826
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 835x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal