Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebudu hájit Kroupu a jeho práci. Ze svého okolí znám případ, kdy "veleúspěšný" redaktor JOHN podobným způsobem zkazil opravdu nevinnému člověku život. Jeho současnou kauzu SKANSKA poslouchám v rádiu na cestách. Není to věrohodné, nemůže nikoho napadnout z korupce pokud nezná vazby zakázky a toky peněz. Jediné co může konstatovat jako závěr je, že byly porušeny interní postupy SKANSKA. Co se týče paní Jourové, byl bych opatrný. V kauze Budišov o korupci šlo, jenže nemohla být došetřena kvůli zdravotnímu stavu a úmrtí jednoho aktéra. Role paní Jourové se nikdy neprokázala. Toť vše. Pokud ale kauzu znáte, musíte vědět, že jako úřednice MINIMÁLNĚ hrubě pochybila. Tím neříkám, že šlo v jejím případě o korupci... jen díky ní byly nesprávně čerpané evropské dotace, no. Jestli je to ta správná kvalifikace na EU komisařku, to fakt netuším. Asi jo.;-D Předpokládám, že u soukromé firmy by vás okamžitě vyhodili a žádali (v rámci zákona) náhradu škody. Tak to prostě JE.

0 0
možnosti
Foto

Neodsouzení Jourové neznamená, že nic neudělala.

Pokud si myslíte, že nic neudělala, tak jste evidentně neměl šanci prokouknout tu samoobsluhu, kterou řídila.

1 0
možnosti

Stejně, jako donašeč Michálek, který si díky Janku Kroupovi nahrával kecání u kafe.

A právě díky JK se dotyčný neřídil radou ministra  "jestli si myslíte, že to je vážné, tak s tím jděte na policii. Jestli to vážné není, tak to zničte".

A JK měl další sousto.

0 0
možnosti

A30d89a24m 12S66t89a72v55a

23. 3. 2015 8:38

....uff! Autore, vy se  nezdáte. Ale koukám, že vám dá dost práce, a dlouho vám to trvá, než pochopíte meritum problému.... Takže doporučuji: ze začátku s rozvahou, byť i o gentlemanství, a o mezinárodních otázkách raději ani nemluvě....  Teda, v čem se shodujete s prezidentem Zemanem, toho se držte! Případně své postoje rozšiřte i o jeho  ostatní postoje.

0 0
možnosti

Jourová měla obrovské štěstí, že si všechny kompromitující informace vzal bývalý starosta Péťa sebou do hrobu.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS