Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pěkný článek, akorát ty soičty fungují jen teoreticky, ve skutečnosti to bývá o něco méně, podobně i u volebních koalic

0 0
možnosti

No, tak máme polistopadový kartel.... a pak zřejmě ještě předlistopadový kartel (ANO, STB a KSČM):-)

9 0
možnosti

Někdo by mohl říct, že 40 % pro trestně stíhanou kandidátku je hodně a je to svým způsobem pravda. Jenže to nebyl souboj Nagyová vs Vystrčil, ale Babiš vs Vystrčil. Babíš se snažil seč mohl, ale stejně utrpěl debakl. Kdyby proti Vystrčilovi stála sama Nagyová, ten rozdíl by byl ještě propastnější. Nevím čím to je ale některé z nás pořád přitahují takové individua jako je trestně stíhaný mistr světa v blábolení Babiš. Kdyby v předvolební kampani promluvila kandidátka, tak by to bylo ještě žalostnější než "blekota". Proč asi měla zakázáno jít do jakékoliv diskuse proti Vystrčilovi? Protože by z ní vyšla jako blbka. Stačilo když promluvila po volbách.

25 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

8 0
možnosti

Při tom všem výhra v Jihlavě 60:40 ale není tak grandiózní, jak by se podle nadšení v článku mohlo zdát...

1 13
možnosti
Foto

Je to pěkné vítězství, uvážíme-li, že proti vám byl guláš, klobásy, koláče, pivo a svařák zdarma. :-)

10 0
možnosti
Foto

Postavit v senátních volbách v jihlavském obvodu proti Miloši Vystrčilovi obžalovanou Janu Nagyovou je ze strany Andreje Babiše vrcholem drzosti. To také určitě muselo mnoho voličů popudit a Miloš Vystrčil svoji pozici uhájil.

18 0
možnosti

J21i79ř58í 34B85o88č27e45k

3. 10. 2022 14:21

o tom svědčí i ta vysoká volební účast v druhém kole

5 0
možnosti
Foto

Podle A. Babiše je pan Vystrčil ten nejhorší. Podle V. Klause je "NULKA". Pro hodnocení pana Vystrčila těmito našimi velikány má možná pochopení jak V. Putin, tak Si-Tin pching nebo i M. Zeman, neboť ti jsou ohromní.

8 0
možnosti

Vystrčil není nejspíš ten nejhorší. Akorát je nejspíš nejzbytečnější v nejzbytečnější instituci.

2 17
možnosti

Vycházím z předpokladu. Do každého z nás, bylo cosi vloženo- výchova. Zbytek jsme si odžili. Vytvořili své rámce - Hodnot a přesvědčení. I potřebu, identifikovat se, s nějakým vzorem. Slušným a umným, vhodnému k následování. Nepotřebuji vést. Stačí mi poznání, že někdo podobný - vůbec existuje. Jakkoliv osobně neznám, pak spatřuji např. předsedu Senátu - p. Vystrčila.- Nemám problém s jeho zahraničními cestami a obsahem vyjadřování ...

Nabízí se mi tedy - jeho oponenti. Vážně, žasnu. Proč? Že vůbec typově existují. Skutečně jsem si po r. 1989 myslel - Zmizí a budou žít v potrubí. Na povrch vyjdou ve dne ojediněle - třeba pro rohlík. Budou se radovat, nikdo je nepronásleduje.Žijí ve svobodě, zřejmě i nějaký vděk a rozum ...

Roky zde o soudruhu Burešovi píši. Chápu jej, cosi jako Covid. Bacil parazitující na organismu společnosti. Klíště, které saje a infikuje. Nejde o tvora samotného, v přírodě jsou vždy. Jde o to, že zhruba 30% pokousaným se to líbí. Vážně, nechápu to. To, že klíště u toho ještě mluví a mele nesmysly? Naprostá rarita, hříčka přírody. Obrana existuje - Repelent, pinzeta - po vyjmutí potřít lihem :-)

23 0
možnosti
Foto

J86a74n 22P77e29c85h10a

2. 10. 2022 22:02

R^ Kalousek je Babišova věčná mantra.

14 0
možnosti

Možná je to jediné jméno, které je schopen si zapamatovat.

2 0
možnosti
  • Počet článků 4795
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal