Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Docela mě udivuje, že toho mamlase někdo čte. Natož s ním polemizuje.

1 0
možnosti
MM

Pravidla by se měla dodržovat a i bránit svojí důstojnost je třeba, ale nemůžu si pomoc, váš blogerský duel mi připadá směšný.

2 0
možnosti
RJ

Se vám docela divím. Staré pravidlo zní "nekrmit trolla". To je totiž jediná možnost jak s ním bojovat, zejména když administrace s tím nic dělat nehodlá.

5 0
možnosti
TT

Boj za Izrael chápu. Boj za úctu k anglické královně sice ne, ale budiž. Nicméně v tomto boji je můj postoj jednoznačný: troll T. nemá mezi slušnými lidi co pohledávat.

1 1
možnosti
AM

Pane Stejskale, při vaší inteligenci se divím, že na pana zoufalce reagujete.

10 0
možnosti
TT

Ono jde o to, jak tato výspa svobody - blog v hlavních novinách - vypadá. Svoboda tady už omezena byla, blogeři s nesprávným politickým názorem eliminováni. A zbylo co? - Troll, kterému redakce dělá reklamu.

0 0
možnosti
Foto

Striktně vzato, jste to napsal správně. Nechápu však, proč to děláte a na Karla Trčálka reagujete.

Měl byste to napsat adminům, ti se mají starat o dodržování kodexu blogera a ne Vy. Pak budete vypadat jako Václav Havel, který kritizoval komunistický režim, že nedodržuje vlastní zákony a mezinárodní dohody, ke kterým se zavázal. Admini by Vám na to měli odpovědět.

Pak můžete o tom napsat nový blog, případně adminy i kritizovat. Admini pak mohou:

1. Vám znovu odpovědět.

2. Vám vyhovět.

3. Do vězení, jako dali komunisti Havla, Vás dát nemohou. Mohou Vám však dát za Vaši veřejnou kritiku adminů ban. Havel seděl ve vězení a nakonec se stal prezidentem. Vy byste si mohl odsedět ban a pak se stát šéfem adminů. R^R^ Lubomír Stejskal šéfem adminů blogu iDnes.cz.!!

PS. Osobně bych nechtěl být prezidentem ani šéfem adminů. Havla prezidentování bavilo. Vás by možná bavilo šéfovat adminům. Máte na to talent. To byste možná mohl dělat i z domova na 50% úvazek.

2 0
možnosti
Foto

Pro p. Chudáčka---Za úvodní větu děkuji. Adminům psát mi přijde nadbytečné, nebo oni vše čtou a jsou v obraze. K Vašemu závěru: Máte to dobře promyšlené, leč dělat šéfa adminům je to poslední, co by mě bavilo. To už raději reagovat na Trčálka.

0 0
možnosti
JL

Trčálek neexistuje, klidně na něj zapomeňte. To jsou produkty umělé inteligence, které generuje bot jménem Bad Bot.

3 0
možnosti
MP

V blázinci bychom měli být všichni. A nejsme tam jen proto, že je nás tolik (Anthony de Mello) :-)

2 0
možnosti
Foto

Prosím, zkuste se zamyslet nad možností návratu k tématu Izraele.

8 1
možnosti
Foto

Pro p. Ireina---Přísně vzato se nad tím zamýšlet nemusím, jelikož jsem to téma nikdy neopustil. Byť je pravda, že odchod královny poněkud změnil prioritu ve výběru témat. Ovšemže jen dočasně.

1 0
možnosti
  • Počet článků 4794
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal