Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Trochu zkreslený pohled.

Prioritou musí být, proč tito "rušiči" nejsou vykázáni z mitingů, pak by k žádným dalším excesy nemohlo dojít.

6 4
možnosti
AL

Tento pán ještě ani prý oficiálně nedělá kampaň a už je kolem něho spousta ostud. Coby nás asi čekalo, kdyby byl zvolen...

13 3
možnosti
JV

Mě by hlavně nikdy nenapadlo jít na mítink někoho, s kým nesouhlasím. Vždyť je to ztráta času. Natož tam tahat dítě. Když s někým politicky nesouhlasím, vyjádřím to u voleb.

17 4
možnosti
Foto

Takže podle Vás si nějaký ten mítinkář nemusí vyslechnout, co si o něm myslí odpůrci? Takže podle vás jednou za 4 roky k volbám a pak nás nechte pracovat? Vám se nelíbí dialog a diskuse?

Takže byste šel jen na mítink s tím, s nímž souhlasíte. A to je, prosím, kdo?:-)

5 1
možnosti
LH

:-PVčera MPA mluvila o smířlivosti mezí politiky, to mě hodně pobavilo. Jistě je smířlivá k Orbanovi.. To je saskarna ta naše politická scéna...

6 6
možnosti
PN

Kdy naposled koblihy narušily nějaký meeting? Nějak si to nepamatuji. Vy to považujete za reálné...

6 6
možnosti
OU
MB

Prostý pohled na fota kolem obytňáku? Vyvolává u mne dotaz. A jaký je rozdíl mezi střetnutí příznivců KSČm? Mladé lidi není vidět. Až freneticky zapálení důchodci, vděčni za nárůst penzí. Vůbec jim nedochází, že se uklánějí zkáze. Byli to rodičové syna, kteří jim vzali šanci - žít důstojně jako např. v Rakousku. Otec souzen za hospodářské delikty, syn pokračuje ...

Za dnešní důchody vděčí těm, kteří odvádějí daně. Jednotlivcům a firmám. Anofert mezi tyto nepatří, dlouhodobě nefiguruje mezi TOP 20 plátců. Naopak, i ti staří - se mu osobně na existenci kolosu skládají. Ti, kteří poukazují na nemožnost prokázat se Lustračním osvědčením? To jsou fašisté ...

Potetovaná policie v civilu, s čapkou oligarchy na hlavě. Zaklekává na ženy a děti? Oligarcha štvavými řečmi kritizuje to, co sám zasel. Rozvrat státní kasy a kondici ČR. Proboha, vždyť je to zcela identické, jako před r. 1989. Proč to ten bohatý člověk vlastně dělá. Ruku na srdce. Kdyby mi mi hrozila basa, rozpad impéria s mega ostudou? Rovněž bych viděl možnost poslední záchrany. Objížděním republiky, štvát a získat svou podporu na Hrad. Nějací ochotní se dají doblbnout vždy. Viz dění kolem obytňáku ... :-)

26 2
možnosti
Foto

Samozřejmě souhlas, pane Miroslave. Jen myslím, že ti freneticky zapálení důchodci nejsou podobní těm komunistickým, ale jsou to ti, které Babiš komunistům přebral.:-)

6 3
možnosti
JL

Taky mi to není jasné, proč má nějaký miliardář potřebu jezdit po republice a fotit se se starými babami. Asi prostě miluje lid český. A esenbáci ho mají rádi - tak to tady prostě chodí. Země česká.

10 1
možnosti
Foto

Nechce do basy, toť vše.;-)

Po prohraných parlamentních volbách byla jeho první reakce ta, že končí, že ve "žvanírně" ztrácet čas nebude. Pak mu někdo chytřejší než on prozradil, že by přišel o imunitu, tak otočil a pasoval se na vůdce opozice. No a ještě lepší, než imunita poslanecká, je imunita prezidentská....:-)

8 3
možnosti
  • Počet článků 4812
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal