Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Ja take dostavam hodne preposlanych mailu, preposila mi je takovy "jednoduchy znamy" ovsem on preposila vsech o co dostane, i zajimave zemepisne a historicke dokument, sice je tam vetsina z druheho brehu, ale sem tam se i objevi clanek, ktery rozcupe na kousky nektere druhobrehove slataniny, tak jeho preposilani toleruji, Ono neni na skodu utdelat si obrazek primitiv och myslenkovych pohybu vetsiny tech druhobrehovych autoru. Jinak naprosty souhlas s prispevkem pana Marka dole.

0 1
možnosti
OU
LP

Pane Šimku, pan Konrád nemyslel autora blogu, ale kremlomilce.:-)

1 0
možnosti
VF

Problém je, že minimálně 30% našeho národa věří všemu, co začíná slovy: "Rychle si to přečtěte, než to smažou..."

Díky za článek, možná pomůže těm, co ještě váhají.

10 0
možnosti
Foto

Že si to i rychle přečtou ještě neznamená, že tomu uvěřili.

0 1
možnosti
MB

Diky - perfektni priklad toho, jak lze jednoduse odhalit kazdy nesmysl, pokud si clovek da trochu prace, coz v dnesni dobe je skutecne otazka nekolika minut. Praxe je ale takova, ze drtiva vetsina pouze zmineny nesmysl preposle a jeste k tomu prida par svych svezich myslenek, nezridka zalozenych na podobne kvalitnich informacich. Smutnym faktem zustava, ze ani analyza daneho nesmyslu, jakou jste provedl Vy, dotycne myslitele nezvikla v jejich pevne vire v cokoliv, ba ani nepostrci k tomu, aby se aspon na okamzik zamysleli.

4 0
možnosti
JM

J36a81n 79M75a62r52e75k

4. 7. 2022 20:43

Pane Stejskale, MOC vám rozumím. Leč zjištuji, že snad každý species je předmětem extince.....ale blbci s drží. Co s tím naděláme?...nevím...

1 0
možnosti
  • Počet článků 4809
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal