Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zanedloluho se Miloš vrátí plný sil do sanatoria v Lánech a Fiala osloví jeho kancelář: "Ovčáčku prosím tě kdepak máme Miloše?" "Ále" povídá mluvka "před chvílí se vypravil, chlapec jeden starostlivý, do města pro šafrán a trochu toho zázvoru, ale nechal tady dopis."

Když budeme hodní uvidíme ho i mávat.

1 0
možnosti
Foto

Pozdravujte Vaši manžellu. Moudrá to žena.

0 0
možnosti
Foto

Se štítem, nebo na štítě?Staří zbrojnoši boj nevzdávají. Do posledního okamžiku;-)

0 0
možnosti

Nejvyšší ústavní činitel ČR ovšem není žádný zbrojnoš, nýbrž v přímé volbě zvolený státní úředník, který se prezidentským slibem zavázal sloužit českému lidu, a který by měl tedy zvážit, zda je ještě schopen tomu slibu dostát.

2 0
možnosti

Všichni jednou umřeme. Zeman už brzy. Vrátí se vůbec ze špitálu ?

Pil alkohol a umírá na cirhozu. Beethoven také umřel na cirhozu, asi

na spontánní bakteriální zánět pobřišnice. Spousta lidí nepilo a zůstalo

po nich jedno velké....... /Leonardo da Vinci : po většině z nás zůstane jen hromada..../ Zeman byl kdysi jedním z mála výrazných politiku. Jestli změnil jeho povahu alkohol ? Asi ano. Nejvíc mi vadila jeho ješitnost a touha po pomstě. Proč chtěl být prezidentem ? No řekl si /stejně jako Babiš/ : já vám ukážu jak se to dělá .Že se mu to nevyvedlo ? Ale na druhou stranu koho neštve primitivní protiruská propaganda, Afghanistán ....apod. I v tom zaostalém Polsku jsou názory, že protiruské povstání z roku 1830 bylo zbytečné, do té doby polská šlechta, měla velký vliv na cara / Radziwil byl spolu s Alexandrem u Slavkova.. když .Francouzi začali útočit na pratecké kopce, car řekl :" Odkud se tady vzali ?

Radziwil řekl " Přímo z pekla, pane "...asi byli kámoši. Rusko je velký trh

, Němci to pochopili , my máme Vrbětice. Rusko není demokracie, ale je třeba s ním vycházet. A Zeman to pochopil, na rozdíl od hrdinů, co chodili na prvního máje do průvodu a do oken vylepovali sovětské vlajky a dnes jsou z nich rusobijci. Každý člověk by měl odejít u tohoto světa v klidu a důstojně.

Dopřejme to i Zemanovi. Ovčáček a spol., mám ten pocit, si jsou dobře vědomí

,že Zemanovy dny jsou spočítané a chovají se tak , jak by se měl zachovat

každý slušný člověk, ctít majestát smrti a být pokorným. Úroveň medicínských

znalosti je naší zemí strašná. Za to může ten zdravotnický švédský stůl.

Chodit s klíštětem o půlnoci na pohotovost a komentovat Zemana. Doufám, že je to vás poslední článek na toto téma. Jsem vaším příznivcem.

1 0
možnosti

Ty poslední řádky nejsou mířeny na vás. Váš článek je OK....

akorát téma mi k vám nepasuje....:-P

0 0
možnosti

Taky se divím...ale někde jsem četl, že je to taková "tradice", prezidenti ve své funkci by asi nejradši umřeli.....Masaryk po mrtvici prý nikoho nepoznával, než ho přesvědčili odejít, Kléma o tom ani nemluvím, Svobodu museli odvolat, Havel ve svém posledním období byl taky víc v nemocnici než v úřadu.......možná by nebylo od věci věkové omezení při volbě ;-)

1 0
možnosti

Dobře napsáno. Vedle popsané varianty Jak chutná moc je ještě možné, že Zemana k setrvání v úřadu popichují pijavice - loutkovodiči na něm přisáté.

Minulý pobyt v nemocnici Ovčáček označil za rekondiční, což o tom současném říci nelze; spíš se blíží k charakteristice resuscitační. Jeho tvář začíná vykazovat podobné známky nemoci jako u Václava Havla při setkání s dalajlámou dva týdny před smrtí. Nicméně u Zemana došlo k více výkyvům dolů a nahoru.

0 0
možnosti

Co se da o Ovčáčekovi docist, moc vzdelani se mu nedostalo a zrejme si plete rekondicni s recidivnim.

1 0
možnosti

Já se divím výkřikům ( i tomu vašemu), že musíme znát zdravotní stav prezidenta. Komu to brání v práci či každodenní činnosti, možná 3 politikům, kteří čekají na pověření po volbách.

Pro všechny ostatní je to jen zástěrka pro kydání špíny. I Ovčáčkovi a dalším na Hradě je 100 % jasné, že s pravdou budou muset jít nejpozději po týdnu ven. A ten týden vydrží všichni normální lidé bez detailních informací. Vydržet nemůžou akorát novináři a hyeny.Rv

3 3
možnosti

Zeman jistě bude mít péči na nejvyšší možné úrovni, což je naprosto v pořádku a spekulace o schopnosti úřadovat se musí nechat na dobu, až doktoři vyřeší akutní stav, kuli kterému byl převoz sofistikovanou sanitkou nutný.

Tohle přesně vědí i jeho poskoci, kteří záměrně vytvářejí informační mlhu, protože jsou to oni, kdo fakticky konají místo Miloše.

Tohle je pro nás ta největší hrozba, Ovčášek, bezchrakterní poskok, Minář, kterému ani vlastní země nevěří a nedá mu prověrku a Nejedlý, který měl být vykázán do Ruska jako první.

Kdo z vás si přeje, aby tahle trojka rozhodovala o demokracii v naší zemi?

13 0
možnosti

A ta trojka rozhoduje momentálně o čem důležitém ?Rv

0 2
možnosti

Ve mně tedy starý nemocný muž s podivným charakterem ("novináři by se měli střílet") soucit nevyvolává. Naopak mám dojem, že si udělal ze své funkce perfektní, dobře honorovaný důchod v Lánech. Jistě svého času se o něco snažil, ale zdraví ho zradilo již dávno. Nicméně mu to přeju: lid ho tam vyslal, tak ať si to užije až do trpkého konce. Zeman má obří ego a takový člověk těžko pozná , co je pokora. Muselo by dojít k zázraku. A bez pokory odstoupit snad ani nelze. Je významný, je o něj zájem, je mu lichoceno, bankovní konto stále bobtná - toho se jeden těžko vzdá. Budiž má přáno. A pak je to jeho osobní karma, zřejmě je reinkarnací nějakého mocí neukojeného mocipána. Laik se diví, odborník žasne.

2 2
možnosti

Čert ho drží v pazourech.

0 0
možnosti

Já se omlouvám, ale jakou pravdu jsme se z těch záběrů dozvěděli?

1 0
možnosti
Foto

Že prezident je na tom hůř, než jak se zdálo že na tom je při čtení příspěvků na Twitteru pana mluvčího.

9 0
možnosti
  • Počet článků 4794
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal