Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Tady nikdo nic nevypichoval, ten Zemanův výrok byl zcela jasný. Pořád ale utíkáte z toho, že ať to bylo cokoliv (třeba i to vaše "vypíchnutí"), rozhodně to ze strany Zemana nebyla i r o n i e. Napřed jste argumentoval diplomacií, teď zase manipulací ze strany médií. Udělejte si v tom pořádek.

Jinak tady máte záznam čínské televize. V čase asi 5:40 si můžete vyslechnout, jak se Zeman přijel do Číny učit "stabilizovat společnost".

https://www.youtube.com/watch?v=Lr7TVfKMICU

3 0
možnosti
Foto

Ten výrok je zcela jasný. V rámci diplomacie, což mnozí, a to i pod vlivem medií, jaksi ,,nemohou skousnout", A JINÍ O TO OPŘOU I SVOU ,,TVORBU", jakož i lecjací takydiskutéři i své ,,fundované" příspěvky;-D

1 0
možnosti
JV

Čili i vám je jasné, že to ze strany Zemana ironie nebyla :-/

1 0
možnosti
Foto

Viz. můj příspěvek v 11,22;-)

0 0
možnosti
BM

Zřejmě neznáte svého prezidenta. :-P

1 0
možnosti
MS

Právě že ho znám.:-P

2 0
možnosti
Foto

Dal jsem sice plus, ale jako ironie to vyznívá vůči nám, Tedy ČR, nikoli vůči Číně;-) Jsou ve světě daleko ,,větší persony", než nějaký M.Z., a přesto i s Čínou NEJEN jednají, ale jí i navštěvují, aje to kvitováno oboustranně. Proč asi?;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal