RC

"Jak se premiér Netanjahu postaví k Saarovu požadavku získat křeslo ve válečném kabinetu?"

Jednoduše, Bibi neřekne ne, ale jeho žádost zůstane jednoduše bez odezvy. A jedním z důvodů je přesně, co jste napsal ohledně I.B.Gvira.

Další důvod je, že nikdo tady nevěří, že Nová Naděje v příštích volbách(ať už budou kdykoliv)vůbec proleze do Knessetu, vždyť kdyby nešla Nová Naděje do společné kandidátky s Gancovou stranou před posledními volbami, dnes by nebyla vůbec v Knessetu.

Pro Bibiho je navíc nemyslitelné, aby příjetím G.Sa'ara do válečného kabinetu dával Sa'arovi plný politický kredit budoucímu rivalovi v příštích volbách.

Stačí Vládní strana B.Gance, která by podle téměř všech průzkumů veřejného mínění s přehledem zvítězila ve volbách.

Foto

Zdravím Vás, Lubomíre.

Teprve včera pozdě večer jsem se dostal k diskusi pod mým článkem na NP a chci Vám poděkovat za moji obranu.

Postoj paní Kielbergerové beru jako svou osobní prohru z profesionálního hlediska. I přes letitou praxi mi trvalo dlouhou dobu rozpoznat její nemoc, která má své jméno a statistickou značku v seznamu nemocí. Nejde jen o obyčejný trolling, ale koncentraci zloby a nenávisti, navíc nyní okořeněnou i zjevnými nepravdami. Je úsměvné, jak se zastává třeba paní Valíkové, aniž by si vzpomněla. jak na ni dštila síru v každém článku. C.G.Jung celkem správně popisuje, že svoje vlastní chyby vidíme nejlépe na těch druhých.

Nebudu na ni veřejně reagovat, i když ji to nejspíše nepřesvědčí, aby toho nechala, i když jsem ji několikrát zdvořile žádal, ať toho nechá. Dokonce jsem rád, že žije v Plzni, takže osobní kontakt je prakticky vyloučen.

Mám teď hedvábné starosti. Dne 25.3.2024 máme divadelní premiéru nové hry Pan Halpern a pan Johnson na jedné ostravské scéně. Máme 14 dní před preimérou beznadějně vyprodáno, už naše první hra nejspíše před 2 lety zaujala. Za 14 dní poté odlétám do Lisabonu na svou obvykou pouť, kde mám krásné tři týdny samoty k přemýšlení zejména o sobě a pak o vztazích k těm druhým.

Přeji Vám hodně zdraví, dobrou mysl a život, který není z okolí kontaminován hloupostí a zlobou.

  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal