Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J65a22n 98R12á40ž

26. 3. 2023 12:37

Trčálek se Vám zřejmě usadil v hlavě, že máte nutkání se k jeho písmenkům vyjadřovat.

1 0
možnosti

Na články pana Trčálka se těším. Stává se mi, že články některých blogerů - namátkou některé pana Nožičky, některé pana Beránka, ale všechny pana Paroubka ve mě vyvolávají mohutné deprese, znechucení, někdy i pobavení. V takových chvílích si s chutí přečtu články pana Trčálka, které znamenitě odlehčují situaci. Výše uvedení pánové prominou, ale nemohu si pomoci.

5 4
možnosti

Karel Trčálek není pro suchary ani modláře.

8 0
možnosti
Foto

Byly doby, kdy jsem blogy pana Trčálka četl. To už je ale hodně dávno. Na Bigblogeru. Jeho až patologická nenávist vůči církvi byla tehdy až směšná. Tady na iDnesu už je příspěvky většinou ignoruji. Jsou pro mne ztráta času... Nehledě k tomu, že už mne tady ani moc nebaví. A těch důvodů je povícero. Až se venku oteplí, tak čas trávený na tomto blogu výrazně omezím.

6 1
možnosti
Foto

Děkuji, že jste tak pěkně a názorně vysvětlil, jak přistupuje pan Trčálek při psaní svých satirických pamfletů k jiným textům.

4 2
možnosti
Foto

Zcela obecně.

Pan Václav Klaus by se tak nějak měl stáhnout a mlčet.

Připomenu jen tři věci . podpis pod vyvlastěním drobných akcionářů - umožnil násilné převzetí akcií lidí, kteří věřili kupónové privatizaci. Popřel de facto podstatu svého raison d ́etre.

Amnestie gaunerů 90. let. Mnoho z nich uniklo trestu a mnoho dalších zůstalo zklamáno z nespravedlnosti.

Komentář mrtvých lidí v Buči, že jde o herce.

Pan Klaus by měl mlčet.

10 5
možnosti
Foto

PRO T. VODVÁŘKU---Vážený příteli, jedna věc jsou konkrétně pojmenované výhrady založené na faktech, jak jste to udělal Vy; to je dobrý podklad k seriózní diskusi. Docela něco jiného je to, co tady prezentuje K. Trčálek: dehonestace založená na nepravdivých fantasmagoriích. I já jsem v uplynulých desetiletích V. Klause za to či ono kritizoval, i v osobní korespondenci, ale není fér si něco vymyslet a na základě toho pak člověka veřejně zostudit.--- V. Klaus nemůže mlčet, když je nějakým médiem pozván k rozhovoru, to dost dobře nejde.

7 0
možnosti

jestli je tento klaus předním ekonomem kotlinky, lze pouze nad kotlinkou uronit slzu. Pokud řekne cokoliv, co snad není okamžitě absurdní nebo samochvalné, je třeba si připomenout, že i rozbité kukačkové hodiny na dně žumpy ukazují správný čas dvakrát denně, a přesto se za nimi do té žumpy nepotápíme, abychom zjistili, kolik je hodin.

5 2
možnosti

Ja se u blogu pana Trcalka vzdycky pobavim, evidentne mam podobny smysl pro humor a nadsazku; Vy jste evidentne zalozen jinak. V tomto konkretnim pripade to vidim tak, ze pan Trcalek pouzil citovany clanek pouze jako odrazovy mustek ke sve satiricke hyberbole, ve ktere si dela, jak o ostatne uz mnohokrat, srandu z prebujeleho ega, narcisimu a touhy byt stale stredem pozornosti u Klause st. a jeho devotnich prisluhovacu. Nic vic bych v tom nehledal.

10 0
možnosti
Foto

"Realistický pohled předního ekonoma této země, který patří k duchovním otcům historicky unikátní transformace od ekonomiky centrálně řízené totalitním komunistickým režimem ke kapitalistickému tržnímu hospodářství.

Zdroj: https://lubomirstejskal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=799809";

Ano, ta Klausova transformace byla opravdu unikátní, ještě dnes se z toho nemůžeme vzpamatovat. Škoda, že již nežije prof. Kosta (vygůglíte), který o jeho ekonomických názorech řekl své.

Pan Klaus by měl sedět někde v muzeu jakožto vzácný prehistorický exponát.

8 8
možnosti

Čili jako obvykle, k původnímu tématu jste řekl prd.

4 1
možnosti
  • Počet článků 4809
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal