Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pro jednání dvou znepřátelených stran se často volí neutrální místo. Kdyby mělo dojít k jednání Putin-Zelenskyj, (dnes se to jeví jako zcela nereálné) jistě by se nekonalo v Moskvě či Kyjevě, ale volilo by se neutrální místo. Obávám se, že by to nebyla Praha (ani kdyby byl Babiš prezidentem) protože my nejsme zcela neutrální, jsme členy NATO, pomáháme Ukrajině. Spíš by volili Ženevu nebo podobně. Kéž by k něčemu došlo, je to jenom zbožné přání. Pro Babiše tento návrh byla jenom z jedna mnoha vějiček, na které lákal voliče.

3 0
možnosti

R^ Poněkud jsem zneklidněn. Geopolitická i vnitropolitická situace je hodně podobná roku 1948, kdy komunisti provedli svůj pouč! Neusiluje AB o puč? Je také vstřícný ruským oligarchům jako byli komunisti Stalinovi, jsme prošpikovaní ruskými agenty s velikou českou proruskou pátou kolonou! Ale je dost možné, že mu jde jen o beztrestnost v roli prezidenta! Jeho mírové iluze jsou směšné! :-)

4 0
možnosti

Rusko v čele s Putinem, bude možná někdy jednat s USA a Čínou. Ostatní státy , zejména Německo a Francie v jejich očích nejsou rovnocenní partneři. To proto, že je v minulosti vojensky porazili . Takže bláboly o jednání o míru na Ukrajině , které bude iniciovat Česko , jsou úsměvné dvojnásob. Česko a Polsko jsou v Rusku na té nejčernější listině.

6 0
možnosti

P65e60t68r 33N87e96d48v87ě51d

27. 1. 2023 16:09

Takže je nesprávné snažit se jednáním o to, aby přestali umírat nevinní lidé, děti na Ukrajině?

Jak to skončí? Dobitím Moskvy? Vymlácením všech papalášů rusákům?

Možná by chtělo místo verze předkládané slepencem a Pavlem zauvažovat.

Je to jednoduchá otázka. Jak to skončí?

0 7
možnosti
Foto

A ono se nejednalo? Kolik telefonátů zkoušel Macron a další? A nic.

5 0
možnosti
Foto

Věřte mi, že nevěří.

3 0
možnosti

Jste poctivec. Seriozně popisujete zřejmá fakta, děkuji. Já to řeším po svém -

I malí, dovedou veliké věci. Třeba to Norsko - Vidkun Quisling. Taky byl pro mír. Několikrát odcestoval do Berlína, kde se setkal s Hitlerem. Pojede Andrej? Asi těžko. Přesto summit vidím nadějně. Pokud nepojede? "Legendárně, přijdou včas "! Na neutrální místo - Hnízdo čápů> Ano, zdroje jsou .

Od bilboardů, přes rozumová díla autorů. Hojné občerstvení. Pirožek, jako národní kotouč - kobliha.,Tyčka salámu a samolepka. Kulturní program - J. Nohavica. Spojuje národy a v Berlíně již byl. Krajča nebrat, už nějaký odpadlík. Zábava - I. Vyskočil, jako Pepek Vyskoč. A hlavní tahák? Z ulice sebrat p. Obermaierovou. Chce si máknout na život, nemá na ohřev ... !

A ta, se právě stane symbolem celého jednání. Andrej plyn a mír zajistí. Je v tom všechno. Dobře Márou promyšleno. Quisling, spojení národů, nebohá žena, jako symbol života. No zase problém. Jako vždy! To, že jsme jako ČR malí? To stále neznamená. Že máme propadat populistickým volovinám a malosti :-) (Odcházím k volbám, summit nebude) ...

5 0
možnosti
Foto

Bureš=Ducháček. Ducháček to zařídí. To dá přeci rozum :-).

5 0
možnosti

Babiš prostě stále dokola až do omrzení opakuje své lži. A opakuje je stále dokola proto, že intelektuálně méně smělí občané tomu pak uvěří. Fakticky stejné jako lži, že Pavel je kandidátem vládní koalice nebo že chce válku.

8 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS