Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jedna věc je co si o tom myslíme my, jiná pak, co o tom praví Bible - podle ní nás některé životní styly diskvalifikují z účasti na věčném životě, těch textů je tam více, např. v 1.Korintským v 6. kapitole je tento text:

Což nevíte, že nespravedliví nebudou mít účast v Božím království? Nemylte se: Ani smilníci, ani modláři, ani cizoložníci, ani nemravní, ani zvrácení,

ani zloději, ani lakomci, opilci, utrhači, lupiči nebudou mít účast v Božím království. K té zvrácenosti je něco v Listech Římanům v 1. kapitole,

0 0
možnosti
BG

I když jim tu omluvu moc nevěřím, tak je to chvályhodné gesto.

Mně osobně jde o ten občanský sňatek. Co se bude dít mezi církví a věřícími LGBT, už jde mimo mě (stejně jako náboženské texty) a nebudu do toho nijak zasahovat.

1 0
možnosti

R^ Dík za informace!

Absolutně nechápu, proč homosexuálové se dožadují rozšíření pojmu manželství! Dožadují se toho pod narativem, že chtějí stejné podmínky pro páry homosexuální jako pro heterosexuální. To přece můžeme upravit legislativně snadno i bez prznění pojmu "manželství"! Proč homosexuálům jde více o změnu pojmu než o stejné podmínky?!?

:-)

3 1
možnosti
Foto

Díky za příspěvek, moc jich tu asi nebude ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 4807
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal