Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lidé nemorální a toužící po moci. Tak se také dá charakterizovat ty, co vstupují do vysoké politiky. Pak to dopadá tak, jak to dopadá.

· „Když se rabování stane způsobem života pro skupinu lidí ve společnosti, časem si pro sebe vytvoří právní systém, který to autorizuje, a morální kód, který to glorifikuje.“ - Frédéric Bastiat

0 0
možnosti
Foto

A co z toho vyplývá pro nás? Pro ČR a konkrétně jaký to má vliv na můj osobní život? Tipuji, že asi tak úplně stejný jako když bude na Hradě Petr nebo Pavel ;-)

1 2
možnosti

A přitom by stačilo tak málo, místo sebe by A.Deri mohl jmenovat kohokoliv jiného ze své strany Šas a bylo by po problému.

Místo toho kromě jiného řekl : "Vyhodí mě dveřmi, vstoupíme oknem".

Teď vládní koalice zvažuje jmenovat A.Deriho na funkci předsedu Knessetu místo jenom nedávno zvoleného A.Ochany z Likudu do této funkce, ale osobně si myslím, že tuto funkci A.Deri nepřijme. Ještě může požádat B.Netanyahua, aby se A.Deri stal náhradním předsedou vlády, což zákon umožňuje. Ovšem cena by za to byla svržení této nové vlády a její znovuvybudování by bylo pro Bibiho tak složité, že toto Bibi zcela vůbec nedovolí.

Jen by mě zajímalo, kdo vlastně podal podnět k nejvyššímu soudu ohledně A.Deriho.

V demokratickém státě nezáleží na tom, kolik lidí podporuje ve volbách politického činitele, pokud však tento činitel poruší zákon, NESMÍ být nad zákonem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 4807
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal