Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Zkusme si představit, že by k Ježíši do Chrámu přivedli ne tuto ženu, ale dva homosexuály p ř i s t i ž e n é při intimním styku."

Zdroj: https://lubomirstejskal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=793777

Na homosexualitu máte skutečně předpotopní názory.Rv

1 0
možnosti

Tak to vypadá, že naší "činností" jsme dnes zavraždili několik koťátek a zničili minimálně tři spořádané rodiny, aniž bychom je vůbec viděli. ;-D

Fakt jsem rád, že nejsem věřící, takže tyhle bláboly jdou mimo mě. :-)

2 2
možnosti

R^

Nesuďte a nebudete souzeni!

Komu ubližuje homosexuál v lásce obcující s homosexuálem? Má Bůh dnešní homosexuály za lásku trestat? Bůh je Láska, dle sv. Jana.

Byla někdy homosexualita pro společnost nebezpečná? Ano! Když Židé žili v jednotlivých klanech, potřebovali co nejvíce bojovníků. A každé semeno vyroněné ladem ohrožovalo klan. Proto onanie a homosexualita byly trestné.

Znám řadu žen, které mají milování rády, a když vidí muže žíznivého, dají mu napít ze své studánky. A nic za to nechtějí. Dělá jim to radost prožívat a rozdávat lásku a radost.

Ano, to je nový pohled na Boha. Je pravdivý? Nevím. A proto nesoudím!

:-)

2 1
možnosti

K79a60r39e89l 84O72r98l31í75k

1. 11. 2022 12:10

Nekonečný střet víry a bezbožnosti, vzpoura proti Bohu:

1)Bůh stvořil - ne, všechno se stvořilo "samo";

2)Stvořil muže a ženu - ne, pohlaví je až 60;

3)Zachraňte své duše - ne, zachraňte planetu(jepice);

"V Božím království nebudou mít účast homosexuálové (řecky malakoi; latinsky masculorum concubitores) ani pedofilové (arsenokoitai)..." Bible, I.List Korintským 6,9;

(Součkův Řecko-český slovník k Novému zákonu)

1 1
možnosti

Bůh je Láska. A láska je víc než zákon! :-)

0 0
možnosti
Foto

Píšete o cizoložné ženě, ale nikoli o cizoložných homosexuálech. Tedy Vámi uvedený příklad je více než zavádějící.

Láska mezi dvěma muži či mezi dvěma ženami je láskou, kterou nijak nesnižuje jejich sexualní orientace. Nevidím jediný racionální důvod, proč by se měli vzdávat potěšení, kterého si dopřávají heterosexuálové. Každý by se měl starat o vlastní postel. Láska, která nikomu neubližuje, by měla být respektována.

7 0
možnosti
Foto

Hřích, aby byl před Bohem skutečně hříchem, musí být vždycky vědomou záležitostí. Hřích je vědomé a dobrovolné přestoupení Božího zákona. Abych měl tedy před Bohem skutečný hřích, tak nestačí jenom to, že jsem Boží zákon fakticky v něčem překročil.

1 0
možnosti
Foto

Věc vědomého a nevědomého hříchu je něco jako když sníte vědomě nebo nevědomě jedovatou muchomůrku - výsledek je v obou případech stejný. Podle Bible mzdou hříchu je smrt a tak vyhrává ten, kdo Bibli respektuje a není to závislé na tom, zdali Bibli respektujeme či nikoliv.

0 0
možnosti
Foto

Nač se řídit historickým textem a báchorkami vycucanými z prstu? Nač žít stejný život a myslet stejně jako lidé před tisíci lety? Za mého mládí by si na sebe žádný kluk či muž neoblékl "holčičí" růžovou košili. Byl by hned označen jako homosexuál. O tom to je. Čas se mění a poheldy na různé věci a společenské situace také. A neurčuje je údajně svatá kniha a její někdy až příliš horliví či přímo fanatičtí vyznavači....

2 2
možnosti
Foto

Že je text historický ještě neznamená, že musí být nepravdivý. Asi jste ještě Bibli nestudoval, jinak byste neřekl, že B je vycucaná z prstu. Občas něco člověk zaseje a jelikož do druhého dne nic nevyroste, dojde k logickému závěru, že neplatí, co člověk zaseje, to jednou sklidí. Chce to se neukvapovat v závěrech a o věcech více přemýšlet a také je studovat - hlavně tu Bibli.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS