Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Snad pouze v nejryzejsim liberalismu a to snad ještě jen v nejake hypoteticke svaté zemi nebo hypotetickem zemskem to raji na pohled může být snad něco zcela čistého a neposkvrneneho ... a to aspon i dočasně - jako např. svého času jakýsi pan Čistý-Necas a nebo donedávna naši Starostové a k tomu jeste nezávislí (i na drogach) ... někdy i tamtéž to pak může být i opačně a Babisem není ten Babis jak je politicky-marketingově a jinak zpracovavanym Babisem. Nezapomínat tamtez i na nejlepší tradici zalarovani a pranyrovani nejen vyvolených ojedinelych mucedniku ale i několika zdejších prezidentů - ono to naopak může přidávat i na image, protože někdo umí krást a lhát dobře a někomu to jde treba jen o něco hůře, i kdyz se to oficiálně jmenuje jako žádost o dotaci včetně příslušných doporučení od jak by se zdalo od dosud jakoby časově neomezene pravdy a lásky. ;-D

0 0
možnosti
EH

Některé věci stačí nechat na voličích. Jak Fiala kritizuje Babiše kvůli obvinění, stejně vehementně brání koaliční stranu zapletenou do více kauz.

Z jeho "trámu v oku" by se dala postavit pergola. ;-)

6 7
možnosti
Foto

A ona ta koaliční strana kandiduje na presidenta? :-P

2 2
možnosti
Foto

V politice, jak známo, se morálka příliš nepěstuje.

To jen my máme nedostatek potřebných argumetnací a historických znalostí (a vzpomínek). Kdo by se chtěl "pohrabat" záznamy z parlamentu za První republiky, tak by se také dozvěděl "pěkné" věci.

Z tohoto pohledu mi přijdou, ehm, zábavné, nechci říkat rovnou pitomé, i zbytečné. některé poznámky v diskusích. Jakože, abyste vyhověl "všem", musel byste v případě Izraele snad začínat historicky jeho vznikem - za přispění Československa.

A když byste takto poctivě vypsal veškerý exkurs, abyste vyhověl, tak by Vám v blogu zůstalo maximálně místo tak najednu větu: "Válka je vůl."

2 0
možnosti
Foto

A kromě toho - někdo je obviněný - a někdo může být. Situace je vachrlatá.

Rv

2 0
možnosti
TT

Tak na jedné straně si vzpomínám, jak byl jeden americký prezident dvakrát obžalován kvůli zneužití úřední moci a zůstal ve funkci; na druhé pamatuji na německého ministra obrany, určeného za následovníka první kancléřky v dějinách Německa, kterak nejen odstoupil, když na něj praskla fingovaná diplomka, ale dokonce utekl do zahraničí! :-)

2 0
možnosti
Foto

Ale těch zemí, co nevydávají zločince, je čím dál méně. :-)

0 0
možnosti
JL

Pane Lubomíre Stejskale. I v politice je politik nevinem dokud neni odsouzen. Oba ti politici jsou obzalovani s nepolitickych cinu. Tak se diva Ustava CR. Asi Ustava Izraele ma podobny pohled.

Vas pohled se nebere v uvahu, protoze NRCENI neni soudni precin.

0 0
možnosti
Foto

Že se můj pohled nebere v úvahu, na to jsem si tady už zvykl. Nicméně se domnívám, že Petr Fiala měl na mysli morální, nikoli právní dimenzi politiky. Ale, pravda, brát v úvahu to nemusíte. (Izrael nemá ústavu podobnou té naší, nýbrž pouze tematické Základní zákony, což byste v úvahu snad i mohl.)

2 0
možnosti
  • Počet článků 4800
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal