Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BG

Obecně bych něco takového nezakazoval ani proti tomu neprotestoval. Ať si Graham pindá. ;-D Jestli je někdo zvědavý na žvásty náboženského fanatika, ať si tam klidně jde.

0 0
možnosti
KO

K53a46r32e85l 24O56r73l42í86k

31. 10. 2022 15:21

Díky autore za pozitivní informaci. Jen víc takových odvážných soudců. Mohl by školit také v ČR.

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že autorem Bible není Bůh ani Ježíš Nazazetský , je pro mne pojem "biblický pohled" problematický.

Věřím v prostředníky, ale netuším, nakolik byl jeden každý bdělý natolik, aby se nedopustil vlastní tvořivosti.

Že církve bývají někdy tvořivé, vidíme i v dnešním Rusku, kde je Putin div ne svatořečen jako posel boží, povolaný vyvražďovat obyvatel Ukrajiny.

PS: Autorem knihy Mein Kampf byl člověk, který se cítil být vyvolen Prozřetelností. Ta kniha byla tehdy milióny lidí vnímána jako téměř posvátná. Jistě i mnohými křesťany.

1 0
možnosti
Foto

Dovolím si nechat stranou právní hledisko, neb hřích mne více zaujal. Jaké jsou ty hříšné homosexualní praktiky, zeptal bych se těch, kdo hájí biblický pohled na to milování. A aniž bych chtěl zabíhat do detailů, napadá mne, zda heterosexuálové neexperimentovávají a zda to je jejich hříchem, když bývají tak zvědaví a hraví, že oddají stejným praktikám. Homosexuálním. Nevím, možná i křesťané. Možná, že po té, zdrcení, zmatení a zahanbení volají vymýtače ďábla.

0 2
možnosti
JM

J79a53n 78M88a73r48e85k

31. 10. 2022 4:17

Co je to "neexperimentovávaji"?

0 0
možnosti
ZH

No hlavně, že hlásáte férovou argumentaci. Ono uspořádat veřejnou demonstraci na veřejném místě skoro nelze nepovolit, ale rezervaci na soukromý uzavřený prostor s tím nelze srovnávat. Pak se také bavme o tom, jak vyhrál podnikatel soud o to, aby nemusel homosexuálům udělat dost na svatbu. Ona by stačila obyčejná mezilidská slušnost, již tadyy na základní mezilidské úrovni, a pak by bolestínské uvažování o diskriminaci nemuselo brečet z každého příspěvku proti LGBT+ Rv

1 3
možnosti
ZH

oprava: dort na svatbu

0 0
možnosti
Foto

Dobrý večer, dneska jsem byl na takové akci... Buďte statečný pane Stejskale. Vím, je to těžké, jsou už všude kolem , ale buďte statecnej...

2 0
možnosti
KL

Není to zdaleka první případ toho, kdy aktivisté, co mají plná ústa tolerance, ji vnímají pouze jednosměrně - tedy, že všichni musejí být tolerantní k nim. A běda tomu, kdo by chtěl toleranci po nich...

6 1
možnosti
MD

tak nevim, ale mně z popisu veci vyplývá, že primárně je netolerantní ten Franklin Graham a nikdo jiný.

1 3
možnosti
  • Počet článků 4805
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal