Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Článek pana Macha jsem nečetl, ale najdu si ho, až dopíši tento komentář. Spousta lidí si přála a přeje, aby k té krizi ve Slávii došlo, ale krize vypadá jinak. Osobně věřím, že včerejší výhra nad Mladou Boleslaví, kdy jsme hráli 80 minut v oslabení, kluky nakopne a v neděli porazíme v derby Spartu. A bude zase dobře :-)

0 0
možnosti
MB

Rozumím zklamání fandů. No zase, o co jde? Pořád o ten chléb a hry. Kterýkoliv manšaft je firma. Někdo ji vlastní, financuje a vede . Klasika, uchází se o postavení na trhu bodů. Doma snad, v zahraničí klasická ostuda ...

Regionálně jsem Baníkovec - slavíme 100 let. Pachuť katastrofy. Smuteční Vrbě již opadaly listy. V podstatě se neví. Kým - čím Baník vlastně je? Známou tváří Sm kraje? Řada nejasností, sponzoři chybí. Mittal - bývalá NHKG, OKD, ocelárny Třinec? Nejsou finančně přítomni! Zřejmě se odstěhovali do Humpolce. Slávia a Sparta to má lepší. Sice výsledky taky nic moc. Majitel, si kluby zřejmě vede jako účetní položku. Má co odepisovat z daní ... :-)

0 0
možnosti
JR

J83a41n 65R11á14ž

16. 10. 2022 14:16

Slávia i Baník má pravděpodobně stejnou příčinu svých problémů. Do sportovní stránky klubu v případě poklesu formy začínají kecat jejich majitelé. V případě pana Tvrdila jako zástupce majitelů a v případě pana Brabce přímo vlastník v jeho osobě. Mají jedno společné: Fotbalu nerozumí!

Mimochodem: Střídání trenérů v Baníku jako na běžícím pásu o panu Brabcovi dost vypovídá.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS