Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jedna věc je, co říká, a druhá, co si myslí. Ve vztahu k EU potažmo k ECB jí nezbývá nic jiného než býti pragmatická, protože bez vstřícné finanční politiky ECB vůči Itálii, by už Itálie zkrachovala podobně jako Řecko...

0 0
možnosti

Giorgia ještě ani není premiérkou, a už se rozjíždí protestní demonstrace po celé Itálii. Její Italští Bratři se už pokusili pozměnit zákon o právu na potrat, o kterém Meloni slíbila, že na něj nebudou sahat! (Milánem se dneska večer nedalo projet, MHD stála a taxíka se člověk nedovolal. Grazie Giorgia!) Odpůrci téhle vítězné koalice hlásí, že nás čeká horký podzim. Já téhle vládě, jestli se ji vůbec podaří sestavit nedávám dlouhou životnost.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za autentický příspěvek. Jen v nadsázce dodám: italská vláda a dlouhá životnost. Kolik jich bylo, že ano?

0 0
možnosti

K46a55r61e56l 72O55r54l86í74k

28. 9. 2022 20:17

Kvůli obrovským dluhům je Itálie závislá na přízni EU, proto asi ta opatrnost. Její volební slogan je výstižný" "Bůh, vlast, rodina". Ve svém projevu v USA vzpomenula dokument EU, který vyzval k odstranění všech odkazů na Vánoce, na Ježíše, Marii apod.

0 0
možnosti
Foto

Můj celoživotní osobní slogan je v jednom bodě stejný: "Bůh - svoboda - spravedlnost". Díky za příspěvek (vím, že jich moc nebude).

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS