Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
MS

Jestli jediný ze 13 krajů poslal do druhého kola kandidátku SPD, tak AB řekl o Karlovarsku naprostou pravdu. Je zaostalý a je to ostuda pro Karlovarsko.

1 3
možnosti
MB

Žijeme ve skutečně těžké době. Zejména jde o energo krizi - cen a výši inflace. Zdroj oprávněných obav a nespokojenosti. Jakkoliv šlo o komunální - senátní volby - Nepochybná motivace projevů směrem v Vládě . "Referendum" ... ?

Žádné nespatřuji, poměrně slabá účast. Důvody, lenost, nenutnost? Pokud je reálná nespokojenost - Určitě voda na mlýnek populo a vzoro spolkům. Pak i nepochybné výsledky ANO. No dobře a do jaké míry chápe volič osu - Příčin a důsledků? Jde o výslednici reality 8 let vlády. Bez reforem, bez diverzifikace energo rizik a šíleného hospodaření - Výdej peněz bez produktivity práce? Možno i ocenit mega pracovité úsilí Babiše u obytňáku. Nagyová se následně prořekne - usiluje o imunitu? Jak to, že vůbec kandiduje. Že je někdo ochoten ji dát 1 hlas? Snad po ukončení soudního státní. Jistě, politicky pronásledovanou je pak dobré i zachraňovat - Smysl voleb ? ...

Podobně SPD, vzdor. Program dobrý těžit - nespokojenost bude vždy. Dá se na tom živit a sát. Opět, co to řeší, kde je recept? Výzva národu,a aby kolaboroval s Ruskem? Při alternativním spojením s Hnutím ANO? Ještě větší zadlužení ČR cestou levnějších stropů a vystupování ze struktur - Orbanizace .. ?

Nespokojenost je nadějí pro zavedené ČSSD a KSČm -mizí ze scény! Co jim ještě hutnějšího má % přinést? Vypadá to tak, že historicky končí. Jejich roli přebírá právě ANO + SPD. Naopak, osvědčeně zavedená a přijatelná značka - Nezávislí kandidáti. Zejména v malých komunálních celcích. Ta klasika. Je tam nějaké uskupení konkrétních lidí. Ti se osvědčili,nebo naopak. Zřejmě nejryzejší podstata těchto voleb ... :-)

4 0
možnosti
LH

Virus Babiš.....Covid nebyl a teď je vše díky spolu zalito sluncem....to procitnutí v budoucnosti bude veliké...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS