Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vzdušnice je součást pneumatiky a Trčálek není hoden slova.

0 0
možnosti

Kdyby návštěvník tichých čajoven usedl v normální venkovské hospodě a začal polemizovat se stálými hosty stejným stylem, jak si troufá tady na blogu, tak by byl jistě velmi rychle z hospody vyhozen.

2 0
možnosti

Doporucuji ignorovat, den je pak o moc krasnejsi. ;-)

2 0
možnosti

Pane Stejskale, netušil jsem, že to vzbudí zde na blogu takovou pozornost...

Mně by samozřejmě výplod pana Trčálka nestál ani za tu chvíli času, ale prostě mě v ten okamžik bavilo sledovat, jak se zaplétá do své umíněné hádavosti.

Vím, sledovat trucovité vytáčky človíčka, který ve skutečnosti nemá vůbec co říci, to je trošku úchylná zábava. Ovšem na rozdíl od pana Trčálka já se jí věnuji jen výjimečně a taktéž vím, kdy přestat. Pan Trčálek to činí neustále a přestat neumí. Prostě už životem až do smrti půjde jako ten trapný hádavý pozér.

2 0
možnosti
Foto

Pro p. Burgeta---Pozornost, tedy tu moji, to vyvolalo proto, že pan Trčálek zveřejnil ve veřejném prostoru článek, který hrubě zdeformoval Vaši myšlenku týkající se nové formy ekoterorismu (vypouštění pneumatik vozů SUV) bazírováním na absolutní nepodstatnosti. Dotklo se mě, že pan Trčálek, ačkoli navenek s Vámi souhlasí, rafinovaně zlehčuje - a z Vás dělá blbce - tak zásadní problém, jakým je hrubý útok do soukromí občanů. Je to stejně obludné jako tvrzení některých sympatizantů ekoteroristů, že se vlastně nic neděje (při vypouštění pneumatik), neb nedochází k žádné škodě, protože "vzduch je všech". Tento ultralevicový nesmysl je velice nebezpečný, protože slouží jako fíkový list pro zakrytí brutální mezilidské agrese. Ačkoli mnozí zde v diskusích mě plísní za to, že na pana Trčálka reaguji (ne vždy, jen když je to hodně přes čáru), budu v tom dle vlastního uvážení pokračovat, protože věc snad nestojí tak, že on bude zveřejňovat jakékoli fantasmagorické nesmysly, mnohdy i urážlivé, a my ostatní budeme "držet ústa".---Přeji vše dobré a děkuji za příspěvek.

2 0
možnosti

J92a43n 34R52á87ž

9. 9. 2022 13:49

Pane Stejskale, Vám ten KT musí ležet pěkně v žaludku, že máte neodvratné nutkání komentovat jeho výtvory. A on se tím, jak jsem přesvědčen, dobře baví.

2 0
možnosti
Foto

Pro p. Ráže--- V žaludku mi neleží, jen si myslím, že když někdo něco svobodně zveřejní ve veřejném prostoru, my ostatní máme právo reagovat, uznáme-li to za vhodné a nutné. Jde o věc principu. Někdy je to dokonce povinnost - například zastat se nesmyslně mistrovaného kolegy, navíc bazírováním na nepodstatných detailech.

2 0
možnosti
Foto

Už zase! Pane autore, máte toho zapotřebí? Rv

3 1
možnosti
Foto

Pro p. Dvořáka---A bude hůř ... Na otázku odpovím slovy Vl. Menšíka: To víte, že jo, jinak bych to nedělal.

3 0
možnosti

Nejlepší rada pro všechny:

Yntelygenta Trčálka ygnorovat.

3 1
možnosti

Chtělo by to trochu upřesnit - pro všechny nedovtipné.:-)

1 0
možnosti

Pane Stejskale, nic ve zlém, ale vy se v tom nimráte úplně stejně.:-)

2 0
možnosti
Foto

Pro p. Šťastného---Jde o to, kdo si začal.

0 0
možnosti
Foto

Blogera K. Trčálka baví vyvolávat rozepře. Chytá se každé příležitosti (i marginality ), aby druhého naštval. Jinak by se asi nudil. Zlomyslnost, anebo úchylka? :-/

6 2
možnosti

R^ různými administracemi různých blogů by se to třeba mohlo označovati i jako "trolling" - ten základ problému je v tom, ze Karel přenáši témata ostatních pisatelů přímo na osobu pisatelů (a to zcela otevřeně a vysloveně) a to právě vede k onomu vyvolávání emocí z jinak věcné diskuze... což je právě základ trollingu k rozbíjení diskuzí resp. tedy pak přímo diskutujících ... diskutujícím je vždy třeba zachovávat prostor pro jejich čest, respekt a úctu jako v každé demokracii. Jak je to ve vyšším stupni demokracie tj. v liberální demokracii v podmínkách divokého Východu vůbec netuším ... :-)

1 0
možnosti

Karel má i pozitivní stránky...

Např. je jediný, kdo otvírá diskuzi pod Větvičkovými proklamacemi.;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS