Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Je to vzor major Terazky: "Máme priveĺa mimoriadných udalostí!" :-P

Na PR kladou firmy velký důraz. Pamatuji si, jak se během zprovozňování JE Temelín změnil termín "systém havarijního chlazení reaktoru" na "systém nouzového chlazení reaktoru". Jde o odvedení tepla z dobíhajících jaderných reakcí po odstavení reaktoru, které selhalo ve Fukušimě.

0 0
možnosti

Je to celkem jednoduchý i firemní web by asi měl obsahovat zákonem požadované údaje a potom je to již otázka firemní politiky a to absolutně...

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, je to otázka firemní politiky. A o té to tak nějak je. Za sebe říkám: za férovou informaci o požáru bych SUAS záporný bod rozhodně neudělil, ba naopak.

1 0
možnosti

Firemný web je čistá reklama, doslova propaganda. Problémy neexistujú.

Na firemnom webe spoločnosti, v ktorej pracujem, sa dočítate rôzne veci, ale napríklad reklamácie, pracovné úrazy atď, tak to tam nenájdete.

Tak to je.

Problém, o ktorom sa nehovorí, neexistuje.

0 0
možnosti
Foto

Rozumím Vašemu vyjádření. Jen mi přijde poněkud krátkozraké snažit se "zatajit" závažný firemní problém v době internetu. Před jeho érou snad, ale nyní? Chápu, že na firemním webu nebudou jeho tvůrci referovat o každém pracovním úraze či reklamacích, ale toto (požár) je přece jenom něco jiného.

0 0
možnosti

Firemní web si kromě čtenářů otevřou i potencionální zákazníci. Nevím jak by reagovali, kdyby místo reklamních marketingových článků byl web zaplněn mimořádnými škodními událostmi, nebo pracovními úrazy. Děláte redaktora na aktuálně. Co vám říká instinkt?

0 0
možnosti
Foto

Nejsem redaktorem Aktuálně.cz - shoda jmen. --- Jedna věc je instinkt, druhá smysl pro fair play. Jinak viz mou odpověď p. Mikulovi.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý článek o tom požáru je zde

https://iuhli.cz/v-elektrarne-vresova-horelo/

Není to však firemní webová stránka. Provozovatelem těchto stránek je pHmedia Czech Republic, s.r.o.

0 0
možnosti
Foto

Díky, četl jsem, když jsem tuto mimořádnou událost studoval, stejně jako celou řadu dalších webů.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS