Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc pěkné příspěvky má pod Astonovým článkem pan B. Hančl. Nemohu tu citovat ani jeden, protože by mě zabanovali. :-)

Do seznamu Vašich skvělých komentátorů se hodí!

0 0
možnosti
JM

J39a39n 94M90a14r42e51k

10. 6. 2022 6:23

Pane Stejskale, Vlastimila Podrackého neberte vážně. Četl jsem tucty jeho článků m.j. v časopise NOVÝ POLYGON a jiných. Nic moc. jenom "mudré" plácání

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za Váši zkušenost, nicméně já nemohu své čtenáře "kádrovat". Zdravím do Kanady.

0 0
možnosti
Foto

Jak dopadli lídři států, kteří "nepekli" s USA? Kadáfi, Sadám? Asada od podobného konce zachránilo Rusko. Vysoká politika je špinavá na všech stranách fronty a na nějaký ten lidský život nekouká.

2 2
možnosti
Foto

Kaddáfího zlikvidovali sami Libyjci (povstalci, a to způsobem neodpovídajícím civilizačním normám), nikoli Američané. Saddáma odsoudili k smrti a popravili sami Iráčané, nikoli Američané. Asada zachránilo Rusko - a za jakou cenu?

6 1
možnosti
JL

Rusové přece od začátku války jedou propagandu, která tvrdí, že na Ukrajině vládnou nacisti a Azov je banda zločinných neonacistů. Takže když se Azovčani vzdali, dalo se předpokládat, že předvedou, že to myslí vážně. Pro začátek udělali rychlý proces s legionáři. Docela důležité je, jak rozsudek soud zdůvodnil: - Azov byl zločinecká organizace. Hm. Podobně to asi dopadne s ostatními azovčany. Nicméně je možné, že všech 2500 popraveno nebude, část umře nějak jinak, část dostane dlouhodobé tresty do gulagu... Optimisté vyskakují ve stylu "Kdo neskáče, není Čech". Ale Rusové budou schválně ukazovat, že svoje záměry myslí vážně. Jsem přesvědčen, že je nejvíc irituje, že Západ (úhlavní Putinův nepřítel) posílá na Ukrajinu těžké zbraně a okatě ji podporuje. - Tak se zatím trošku pomstili na třech zoufalcích z Azovstalu. Pomstou je i zničení Mariupolu. To byl exemplární trest, který ruská armáda předvádí i jinde - kdo se brání, bude zničen a s ním i jeho sídla...Dočkáme se ještě pochmurných věcí.

0 0
možnosti
JL

Soud? Takovy soud' je obecne nazyvan "kangaroo court"! Kdyby byli Ukrajinci pomstychtivi, mohli by popravovat vojaky Putinovy soukrome armady-Wagnerovce. Putinovy Ordnery vedene Girkinem, cecenske teroristy-Kadyrovce at a lavina vzajemnych schvalnosti se da do pohybu. Za 2.sv. valky se takto k sobe chovali Rusko a Nemecko vzajemne.

Ze zajatych sovetskych vojaku, jich vic nez 50% zajeti neprezilo. Pokud prezili cekal po navrtu kruty osud. Po kapitulaci Paulusovy armady bylo vzato do zajeti 90 000 nemeckych vojaku, domu se jich vratilo asi 5 000. Ne, nebyli zavrazdeni, umirali podvyzivou, spatnou hygienou a zdravotni peci, nedostatecnym zimnim oblecenim. Tech 5 000 zachranil J,V,Stalin kdyz 5.3.1953 vykonal prvni dobry skutek sveho zivota. Pozdeji zajel do Ruska spolkovy kancler K.Adenaer a vyjednal s Chruscovem propusteni vsech zbylych zajatcu. Doufejmem ze k zachzeni se zajatci jako s otroky jak se delo v gulazich, uz se nestane.

Bohuzel soucasne rozsudky smrti a popravy, vlastne justicni vrazdy, bohuzel nic dobreho nevesti.

2 0
možnosti
JH

J78a41n 65H96a61r63v67a46n

9. 6. 2022 21:33

Mě by zajímalo jak to je s banderovci. Dříve Česká televize ukazovala jejich pochody s pochodněmi a vlajkami na způsob esesáckých, Banderu prohlásili za národního hrdinu. Ale co začala válka, tak už o nich není ani zmínka. Neví někdo co je s nimi?

2 0
možnosti
JH

Ani se mi nechce věřit, že by zrovna tohle ukazovala zrovna ČT:-)

3 1
možnosti
JH

Před několika měsíci jsem četl některé z frajerských - nadutých výroků britských vojáků, kteří se nadšeně chystali zaválčit si s rusáky. Nevím, zda mezi ně patří také někteří z těch právě souzených - žoldnéřů...?

Pane Stejskale, kanálama chodit určitě nemusíte, ale na vašem místě, bych se stejně zamýšlel, proč Vám tak dramatický, dlouhodobě, klesá čtenost....

0 7
možnosti
Foto

Pro p. Havránka---Letmo jsem projel své články až k začátku roku 2022 a žádný takový trend jsem nezaznamenal. Čtenost výrazně kolísá v závislosti na tématu (menšinová mají obvykle čtenost nižší a naopak), ale že by šlo o dramatický pokles? Ale i kdyby tomu tak bylo, jakože si to nemyslím, nic by to neměnilo na tom, že "zůstanu svůj". Přeji klidný večer.

4 0
možnosti
Foto

Napsal jsem tady cosi o společnosti diskutérů na NP (jakkoli bez vulgarit) a systém to zablokoval. Takže ještě jednou a opatrně. Diskutující na NP jsou zvláštní skupina, z níž si není třeba dělat těžkou hlavu. Znám to i z vlastní zkušenosti.

2 0
možnosti
Foto

Panu Neffovi jsem už několikrát napsal, jestli považuje "diskuse" na NP za solidní. Množství vulgarit tam je vysoké, myšlenky tak nějak chybí. NP spadá pod Lidovky a ty vlastní pan nemajitel. Najít tam něco zajímavého je obtížné. :-)

1 0
možnosti
Foto

Vážený příteli Lubomíre, dělat si těžkou hlavu ze společnosti, jež je v diskusním klubu Neviditelného psa přisáta k jeho cecíku a po zveřejnění článku se pustí do cupování nikoli článku, ale autora, není třeba.

Dávno jsem opustil pocit, že by tamní diskuse přinesla cokoli pozitivního, je to spolek frustrovaných jedinců, kteří nemají prakticky nic jiného na práci, než hloupou pseudokritiku, či spíše dehonestaci autorů.

Mohl bych vyprávět....

2 0
možnosti
Foto

Díky za oba příspěvky, vezmu si z nich poučení.

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 4807
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal