Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K tomu není co dodat R^

0 0
možnosti
Foto

Rozumná slova. Karma.

1 0
možnosti
AM

Když je pan Trčálek takový výborný satirik, podle níže diskutujících, nechápu proč ubíjí svůj supertalent vykrádáním blogů ostatních, a nenapíše a nevydá nějakou satiru knižně ?

2 0
možnosti
JK

Pokud si dobře vzpomínám, tak už nějakou knihu vydal.

0 0
možnosti
MV

Karel Trcalek je jeden z mála opravdu báječně píšících blogeru zde. Chce to nadhled - a na ten prostě dost lidí nedosáhne.

4 1
možnosti
AM

Z vašeho pohledu, z mého zloděj+ubožák=0.

4 0
možnosti
JP

Není radno brát sám sebe a své dílo příliš vážně.

7 0
možnosti
Foto

Také by mě zajímalo, proč. ;-(

4 0
možnosti
TB

I přesto byste mu neměl dělat tu radost, že poprvé v životě dostane něčí pozornost. Jediné, co dovede je vkládat druhým do úst nesmysly. Není to pod vaší úroveň?

2 1
možnosti
Foto

Myslím si, nic ve zlém, že před napsáním takovéhoto nebo podobného blogu je dobré si vždy uvědomit, že satirik (to, co dělá Trčálek je dle mého jistý druh velmi inteligentní satiry) má jednu obrovskou výhodu. Každý, kdo se pustí do satiry a satirika rozumnými, racionálními a jakoby moudrými prostředky a argumenty, udělá ze sebe jen ještě většího pitomce, než kdyby neudělal nic. Není na to obrana, snad jen odvetná satira, ale to je hodně těžká disciplína.

11 0
možnosti
TB

Vložit někomu do úst nesmysl ne "inteligentní satira"?

4 1
možnosti
JB

J16a87n 47B49u15r96d12a

8. 6. 2022 16:58

;-D;-D;-D

Trčálkova nejskvělejší hodina.

;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Kolega Trčálek sice reaguje na leckteré blogy, zvláště některé a nic proti tomu, ale nezareagoval na moji nabídku, že mu cestu na vyhlášení zaplatím, mohlo tak být obohaceno v odlehčené atmosféře novými tématy, zvláště když předpokládám, že Větva se dostaví.:-) I když, pro mě jen škoda, že bych toho nebyl přítomen, protože se letos zúčatnit bohužel nemohu.;-(

3 1
možnosti
JK

On chtěl tu cestu zaplatit od konkrétního člověka, teď si nevzpomenu, snad to byl ten věčně přilepený Řehůřek. Od vás tuším nic zaplatit nechtěl. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal