Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdejší komentátoři si všimli rétoriky teror.organizace Hamásu, neslibují odvetu v podobě raket jako vloni, pouze po pochodu oslavujících s izr.vlajky na Chrámovou horu, což ovšem trasa za celou svojí NIKDY nevede přes Chrámovou horu, jak jste už správně napsal.

Mě jen děsí, že extrémně lev.strana Merec(Energie) tento každoroční pochod bere jako provokaci, ale před týdnem, množství palest.vlajek spolu s nadávkami na Stát Izrael na Ben Gurionově Univerzitě v Be'er Ševě při Al-Nakba tato strana bere jako symbol míru.

Jinak vám Karma a doporučení na Blogera roku R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za příspěvek a jako vždy za skvělé doplnění. --- Jak už jsem napsal jinému účastníkovi diskuse, za doporučení na Blogera roku se sluší poděkovat, ale po této poctě nikterak netoužím. Postačí mi, že mohu na internetu svobodně psát. --- Přání všeho dobrého do Izraele.

1 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal