Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Stejskale, jak vy definujete terorismus? Co to podle vas znamena?

Je-li polozeni bomby u civilni budovy a jeji nasledna demolice terorismus, je take terorismus hozeni bomby z letadla na podobnou stejne civilni budovu a jeji naslednou demolici? A pokud to druhe podle vas terorismus neni, tak proc? Hezky den.

2 0
možnosti

U pana Stejskala záleží, v jakém postavení je ve věci Izrael. Když Arab uklouzne a spadne na policejní auto, je to terorizmus, pokud by třeba Mossad vyhodil Pražský hrad do povětří, je to v pořádku a měli bychom být rádi. Talibán řeže hlavy figurínám, pan Stejskal napadá pohádky pro děti...

2 0
možnosti
Foto

Takže Emma podle Vás tím, že někoho ocitovala, dostala Harryho Pottera do politiky. Ano, ta její fotka to potvrzuje! Tak tohle jste poněkud přepískl, podobně jako u toho Mariánského sloupu.

Nezlobte se, ale Rv!

2 0
možnosti

S tím Sloupem to pro mě fakt bylo "těsně vedle", ale k té nebinární Emě, co má (košer/nekošer) maso mimo mísu, jsem se vyjádřil pod pana Biceru níže.

0 0
možnosti

Pro pana Biceru :

Pan Stejskal to napsal zcela jasně, hned v úvodu : «propalestinský (rovná se protiizraelský) příspěvek».

Díky “socialistickěmu tréninku“ se da přístup pana Stejskala snadno pochopit : vše muselo být pozitivní pro komunistickou stranu, pro přátelství se Sovětským svazem. Jiný názor se vyjádřit nedal (nesměl). A tento přístup má stále své adepty ......

2 0
možnosti
Foto

Přečetl jsem si to třikrát. Doposud jsem si myslel, že díky socialistickému tréninku, dokážu číst mezi řádky. Přes veškerou snahu, jsem však v textu nic protiizraelského nenašel. Škoda, že topíme plynem a nemohu si proto posypat hlavu popelem.

5 0
možnosti

Mi to od tý Sáry i Emy přijde jako takovej tanec mezi vejci.

"Já neříkám tak ani tak, ale na mý slova dojde...";-)

Tak já jako teďkonc jsem angažovaná s mainstreamem, ale kdyby se náhodou objevil nějakej předjordánskej mecenáš, tak to jako myslím jinak, že... ;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS