Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Stejskal, jste zbytecne negativni. Pred par lety by do Omanu Izraelka vubec jet nemohla, mistrovstvi sveta nebo ne, jako obcanka Izraele by nedostala vizum. Ted ho dostala, tak budte rad, ze se to cele zacina hybat. Nemuzete cekat, ze nekdo mavne kouzelnym proutkem a vse bude jak si predstavujete. :-) Chce to jen cas. Hezky den.

0 0
možnosti
Foto

Pane Neuzile, pokud nějaká země byla příslušnou mezinárodní sportovní organizací poctěna právem být hostitelem té či oné akce, považuji za normální předpokládat, že tamní úřady nebudou nikoho ze zúčastněných reprezentací diskriminovat. Pokud je toto negativní postoj, pak ano, jsem negativní.

0 0
možnosti

Nechapu proc Izraelci vubec do techto proradnych arabskych zemi vubec jezdi. Vzdyt musi vedet, ze ti sasci se je ve sve hlouposti budou snazit ponizit.

0 0
možnosti
Foto

Bylo-li Ománu svěřeno pořadatelství juniorského mistrovství světa v jachtingu (kam patří i příbuzné disciplíny jako kiteboarding aj.), pak mladým izraelským jachtařům nezbylo než tam jet. Nikde jinde by Zukermanová zlato a titul světové šampionky pro rok 2021 nezískala. Je to prosté: ani olympijskou medaili nezískáte jinde než na olympiádě. Jinak řečeno: problém není v tom, že tam Izraelci jezdí a snáší ústrky, nýbrž v tom, že mezinárodní sportovní organizace Vámi zmíněnou skupinu zemí pověřují pořadatelstvím, aniž by předem získaly závazné a stoprocentní záruky, že Izraelci nebudou diskriminováni.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, tato příkoří a zákazy vlajek, které zažívají izraelští sportovci v arabském světě a sportovci Ruská Federace v Evropě a jinde, jsou hanebné !

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS