Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M84i47l15a56n 44B80í76l40e93k

24. 11. 2021 17:23

"Lituji ale toho, že k tomuto mediálnímu cirkusu paradoxně přispěl i Marek Ztracený – jistěže nikoli tím, že píseň „Stává se to i v lepších rodinách“ před lety napsal. Tím, že byl ochoten posypat si hlavu popelem..."

No a co když to tak opravdu dnes cítí, že skladba se mu nepovedla? Protože zpívat o tom, kterak se ožrala domáhá se zvyšující se intenzitou sexu až tak, že partnerka brečí (přičemž omluva se posléze týká jen pozdního příchodu bez bot) - a ještě k tomu zvesela (což ještě může zvýšit dojem, že je to všechno vlastně cool)...Tím nehodnotím stažení skladby z různých platforem atd., ale že dal Ztracený do jisté míry za pravdu výtkám k textu písně - to bych jako "velkou chybu" neviděl.

0 0
možnosti
Foto

Lubomíre, to jste napsal výborně!!! R^

2 0
možnosti

Bohužel obyčejní lidé jsou špatně slyšet a kvůli písničce a zpěváka masy do ulic nepůjdou. A tak se stane, že světem hýbe pár aktivistů na Twitteru. Firmy jim vyhoví, aby se vyhly kritice a politici podvolí, aby zůstali u koryta. Zvláště když lidé jako tichá většina neprotestují.

Pokud se někdo nepodvolí, přijdou od aktivistů výhrůžky jako například u Rowlingové.

0 0
možnosti

A já jsem za ten cirkus ráda. Alespoň si celebrity uvědomí, že ta přehnaná hyperkorektnost může smést každého, a vždycky se dá na kohokoliv najít nějaký ten kostlivec ve skříni. A nezačnou progresivisticky blbnout, aby byly také světové, tedy alespoň v to optimisticky doufám.;-D

3 0
možnosti
Foto

Po neblaze známém Nejedlým přichází Nejedlová....

1 0
možnosti

Umělec má právo stylizace do kohokoli a používat přitom jakýchkoli výrazových prostředků, dokud neporuší zákon. Pokud se ovšem necháme nejprve zastrašit a potom nadiktovat i zákony novodobými inkvizitory jako je ta pomatená nenávistná ženština z party Konsent, tak se nemůžeme divit, že agresivita ve společnosti, a to i mezi muži a ženami jen poroste, protože tak se chová každá bytost zahnaná do kouta. Pokud budou těmto inkvizitorům zbaběle nadbíhat politici, média, i hvězdičky showbusinessu a nepostaví se jim normální lidé, a pokud budou i v tom nepatrném zbytku svého rozhodování, tedy ve volbách, nadále volit lidi a strany, které tento vývoj podporují, pak si za novodobou totalitu budou moci sami.

7 0
možnosti
Foto

Karma.

Chuť do utloukání jiných těmto aktivistům stále poroste, dokud se jí nepostavíme. Jejich hypertrofované přesvědčení o vlastní nadřazenosti je bude hnát stále dál a nezbytně budou muset časem napadat i čestné a spravedlivé lidi.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS