Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K68a74r27e51l 38O38r22l30í65k

9. 11. 2021 18:06

Žalm 53: "Blázen říká ve svém srdci, Bůh není." Navzdory zdravému rozumu, který vede k uznání Stvořitele, nečisté srdce to odmítá. Podobně to vidím u antisemitů, rozum jim nedává důvody k nenávisti, ale v emoční rovině převáží závist, zlost a nenávist.

0 0
možnosti

Ve světě je spousta a moře příkoří!! Zvlášť té závisti, zlosti a nenávisti co jen co je mezi semity a antisemity! U nás zas máme jen jedno malé, vlastně až takové roztomilé a to mezi antibabišovci a babišovci a to jen kvůli tomu, že jedni z nich patří mezi vyvolené a pak ty vždy (i u kryt) druhé. No světe div se !!;-D

0 0
možnosti

A co vastne je špatné na tom ze někdo bojkotuje Izrael ? (a to ještě dost soukromě), když v CR zase nekdo bojkotuje a dokonce i dost verejne Babise, tím ze se prohlasuje víc za demokrata než jsou snad oni samotni ?;-) Jedinne ze by se někdo cítil téměř až tak vyvolený, ze jej vlaszne nemůže nikdo uz ani bojkotovat, protože tim jak se cítí sam vyvolenym uz se vlastně bojkotuje od ostatních rovnez sám. Sally, Sally, jak chceš pro boha samojedinneho bojkotovat něco co bojkotovat uz snad ani pro svou vlastni vyvolennost a samojedinnost vic ani nelze!!;-D

0 2
možnosti

Nakladatelství Modan se projevilo jako slaboch. Jestli mu spisovatelka z politických důvodů zakázala vydat její poslední knihu, mělo bez ohledu na případné finanční ztráty přestat nabízet všechny její knihy. Nevidím jediný důvod, proč by ji měli prodejem jejich knih podporovat.

0 0
možnosti
Foto

Svět prostě blbne. Dobrá věc ale je, že drtivé procento těch, kteří o literaturu mají zájem v Izraeli, je schopno číst v angličtině, ruštině, němčině či jiných jazycích a tak se knihy této autorky k ním dostanou. Celkově si musíme zvyknout na fakt, že i mezi opravdovými genii jsou lidé rozumu mdlého, kteří podporují neoprávněné útoky na Izrael. Namátkou už proflánkutý Roger Waters nebo Lana del Rey či Jiří Hrebebár...ehm ten poslední vlastně genius není. Ale není důvod se znepokojovat nad takovými extrémisty.

1 1
možnosti

Jejda, nezapomněl jste na mě?

Pořád Vám nevadí mrtví Íránci?

Vždyť spousta jich má má přátelský vztah k Izraeli...

1 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal