Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, neberte všechno tak smrtelně vážně. Asi se Vám smysl pro humor úplně vypařil.

Ti pánové, které na fotkách tak přátelsky objímáte, jsou kdo? Myslím tím jaksi co do postoje k problémům dané oblasti?

Taková oslavenkyně paní Bohdalová se může pochlubit fotkami se všemi významnými osobami bez ohledu na to, zda je vnímáme tak či onak.

Ech, stárosť, stárosť. ;-(

2 0
možnosti
SL

Všechno jsou to placení zaměstnanci, kteří jsou zvyklý vyfotit se s každým hejhulou. Předpokládám ale, že jim autor nestačil sdělit svůj názor na problémy dané oblasti, protože tehdy by mu jeho fotoaparát nacpali tam, odkud se špatně vyndává...

2 2
možnosti
Foto

Velmi hezké a zajímavé snímky R^ snad jem by bylo dobré doplnit obrázek taky s nějakou domorodou dámou, s těmi chlapy je toho hodně a vypadá to trochu moc soudružsky.

0 0
možnosti
JP

Pan Trčálek má u adminů zřejmě nějakou podporu. Jeho psaní je jako z automatu. Opíše zajímavé téma a paroduje jej. Kdybych uměl nahlásiit adminům

nevhodný příspěvek, udělal bych to nejen u této vaší neshody. Pane Stejskal, vydržte, rád čtu Vaše zprávy, bývají srozumitelné a obsažné.

7 0
možnosti
Foto

Obávám se, že byste nic podobného napsat nedokázal.

Liška a kyselé hrozny. Znáte? :-)

1 0
možnosti
PD

Víc je někdy míň. Kdyby ste tu pořád netapetoval, jak státu Izrael všichni ubližují, jak jim nechtěli támhle zahrát hymnu a támhle podát ruku, možná by kolega nenabyl mylný dojem o vasem vztahu k ostatnim narodum

0 0
možnosti
OF

Psi štěkají, karavana jede dál. Hoďte to za hlavu.

6 0
možnosti
Foto

Ono nejlepší je domnění druhých popravovat a vyvracet systematicky. ;-D což chápete velice dobře sám,pane Stejskale. Karel se ocitá v roli příhodného nahrávače,jak se fotodokumentací tak trochu tričkově vytáhnout.:))) No budiž...přáno Vám. Potíž je v tom, že já tu můžu poukazat na mračna blogů, kde cupujete i kdo jak se na koho z Izraele podíval. Kaźdý kdo se v systému Izrael nechová škrobeně pateticky jako to umíte brilantně Vy... paní Lhotská a Valíková jsou místy v rolích Suché lípy bez plejera zabořené v klišé až se mohou králíci utlouct smíchy...no tak každý objektivnější je nenávistník. V životě jste tyhle výkřiky o nenávisti k Izraeli v diskuzích neměkčil, neb svatý Izrael...a kdýž to velni cíleně jako slovo nikoliv vlastní, ale především Vaše...Vaše pane Stejskale, použije Trčálek, je oheň na střeše.:))) S vyjádřeními o nenávist vúči Izraeli byste mohl reprezentovat náš stát v nějaké hezké soutěži. Ale fotky pěkný:)))

4 0
možnosti
KL

U pana Trčálka je lež normou, kterou se snaží vydávat za satiru. Chápu, že Vás to naštvalo, ale on svými texty píše především o sobě. Jen mu to nedochází...

14 2
možnosti
Foto

Lidé bez smyslu pro humor, by se neměli k humoru, stejně jako k nadsázce raději vyjadřovat. Natož pak hloupě lhát, že někdo vydává lež za humor, za ironii a nebo satiru - pokud to snad není pro vás příliš krkolomné a složité k pochopení, madam. ;-)

6 6
možnosti
Foto

Pane Stejskala, klid. Dala jsem Vám R^. Zajděte ke mně do diskuse a vypadnou Vám oči z důlků. Ano, máme právo se bránit proti lžiím, pomluvám, sprostotě a demagogii.

8 2
možnosti
  • Počet článků 4809
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal