Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chudák kluk.

Sebrali ho a odvezli, jako ukřivdění dědici starožitné hodiny po babičce. Ta necitelnost izraelské části rodiny je děsivá. Chlapec nejdřív přijde o rodiče a pak ho odvezou i ze známého prostředí a od blízkých lidí, kteří mu zbyli. Argument? "Židovské dítě má vyrůstat v Izraeli." Bezva. Nemělo by dítě žít tam, kde se cítí bezpečně a ve známém prostředí? Kdepak. Šup do Izraele, mezi sobecké bezohledné lidi, kteří nejsou zřejmě schopni vycházet ani mezi sebou (všechno je to tam porozváděné). Za chvíli budou ještě argumentovat tím "že chlapec už si zvykl". Jasně, co by ne, zvyknout se dá i na šibenici...

0 3
možnosti

Chlapec byl kolikrát v Izraeli, tak i zde se cítí plně doma a plně zná i izr.část rodiny.

Ovšem tím neomlouvám dědečkovo rozhodnutí odvézt vnuka do Izraele bez vědomí jeho tety.

Ale psychologicky pro kluka to je jako by mě dědeček odvezl k babičce bez vědomí rodičů. Z mého pohledu jako dítěte tím neutrpím žádnou psychickou újmu.

1 0
možnosti

Chudák kluk....

1 0
možnosti

Obrovská tragédia.

Mám obmedzené zdroje, preto nie som si istý či to chápem, ale pripadá mi to ako súboj dvoch rodín, rodina po otcovi verzus rodina po matke, kto získa chlapca.

Chlapcova teta lekárka žijúca v Taliansku prišla pri nehode lanovky o brata a obidvoch rodičov.

Na druhej strane chlapcov starý otec žijúci v Izraeli, ktorý prišiel pri nehode lanovky o svoju dcéru.

0 0
možnosti

Ale logika i lidský cit by velely, aby hoch zůstal v prostředí, kde je zvyklý a u lidí, kteří jsou mu blízcí. Dítě přeci nění cena útěchy pro pozůstalé.

Nemám, samozřejmě, jiné informace než ty z médií, ale myslím, že jednání izraelských příbuzných mluví samo za sebe. Prostě chlapce popadnou jako balík a odvezou. Držení je přeci devět desetin práva. Že jde o živého, myslícího a cítícího človíčka, to v té maniacké snaze prosadit si svoje, nějak není podstatné.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS