Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U takhle starých lidí to máte těžký, ono se jim postupně sype všechno. Vysvětlím na příkladu našeho tehdy osmdesátiletého dědy. Necítil se dobře, začal se motat, skončil ve špitále. Tam ho zavodnili, dali léky na rozšíření cév, lepší prokrvení mozku, proti sráživosti, ale taky širokospektrá antibiotika kvůli zvýšenému CRP, upravili medikaci vysokého tlaku. Za pár dní šel ze špitálu jako rybička. Ale nepotvrdila se ani mrtvička, ani cokoliv jiného, dokonce se ani nepodařilo zjistit, čeho vlastně měl mít zánět, když dostal ta antibiotika. Hlavně ale , že léčba zabrala.

1 0
možnosti
Foto

A v kterém období zastával váš děda funkci prezidenta, smím-li se zeptat?8-o

1 4
možnosti

Myslím, že v klidovém stavu státu není prezident povinen zveřejňovat detaily vyšetření. Až se vrátí domů, něco málo novinářům nahodí.

0 0
možnosti

Stát cítí neklid a obavy o prezidenta. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Inu, prezident republiky Miloš Zeman si dělá, co chce, a jeho tiskový mluvčí Jiří Ovčáček také.

2 0
možnosti

Vlastně ano, celé to je hra JdC s názvem "Milošova Hradní anabáze". Doufám, že to dopadne jako vždycky, "Vítr z hor". ;-)

0 0
možnosti
Foto

Každý člověk má právo na ochranu soukromí, zejména pokud jde o jeho zdravotní stav, to patří k základním hodnotám, které je třeba respektovat. Zde nelze akceptovat jakýkoli bolševicky aktivismus médií a soudruzskou otevřenost, a ani pro novinářské hyeny v tomto ohledu nelze mít pochopení!

1 6
možnosti
Foto

Ono je to fuk, jestli je Zeman v nemocnici, nebo není. Úřad stejně už není delší dobu schopen vykonávat. Ale namísto toho, aby to podle Ústavy do dalších prezidentských voleb převzal jiný ústavní činitel (teď nevím jestli je to např. předseda Senátu), tak si ta partička kolem něj drží moc a fleky a to i za cenu, že by měli v Lánech udržovat potajnu třeba mumifikovanou mrtvolu.

7 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, pane Stejskale, ale já vám něco povím.

Mně je vlastně úplně jedno, jak se ten špatný člověk má. :-)

2 1
možnosti

P25e96t67r 70B49u93r24i73a15n

15. 9. 2021 23:55

Zuřivý pisálek komunistických Haló novin zahlcuje české občany citacemi žalmů. Namísto údernějšího "Na věčné časy a nikdy jinak".

To fakt nemůže žádný scénárista vymyslet ani v opiovém rauši.

9 1
možnosti

J53a87n 24M83a32r23e37k

15. 9. 2021 23:40

Před pár lety vyšla kniha vzpomínek Dr. Antonína Schenka osobního tajemníka TGM.(Jindřiška Smetanová) "Proč se neřekne pravda?" I za té oslavované t.zv. první republiky se občan nedozvěděl pravdu o zdravotním stavu prezidenta TGM. Lidé spekulovali, ale "hrad" se zdá, zametal pravdu pod koberec. Noviny jen přinášely lakonické zprávy, že "Prezidentův stav se zlepšuje" i když se jeho stav nelepšil ba horšil. Myslím si, že se kolem hlav států vždy nadělalo tajností...i když také žasnu nad výroky pana Ovčáčka.

3 0
možnosti

Stačí si vzpomenout, jak byl "aktivní" Prezident Beneš v roce 1948.

0 0
možnosti

Zdravotni stav predstavitelu SSSR byl vzdy preci statnim tajemstvim. A ceske gubernii ta tradice pokracuje.

8 0
možnosti
  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal