Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milý pane Stejskale,

hrubě jste mne zklamal... vy se svým příspěvkem neurvale navážíte do člověka, který nemá daleko do stého výročí svého zrození, neboť seděl jako předloha Ondřeji Sekorovi při tvorbě jeho dětských knížek. Já osobně jsem se s ním zapletl jen jednou (skutečně naposledy...) - https://duran.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=757065 – přičemž jsem se dověděl (tady od kolegy Vlka, jehož názorů si vážím, třebaže s nimi často nesouhlasím), že „Pan Trčálek je blogersky tak pět pater nad Vámi. Je vtipný umí skvěle nadsázku i ironii. Jde odvážně do střetu.“

Osobně humoru pana Trčálka rozumím jen velmi málo – a bojím se, že je nás takových víc. Chce-li někdo dělat dobrou satiru, musí jeho „špičkování“ rozumět víc lidí, než jenom pár vyvolených, o poznání inteligentnějších, než jsem já a velké zástupy dalších.

Dobrou satiru pan Trčálek prostě neprodukuje.

Pro mne je ale zmíněný bloger stejným zjevením (v tom dobrém slova smyslu) jako - především diskutérka - paní Marie Jandová. Když ti dva se k něčemu vyjádří, můžete si být jist tím, že jste se nezmýlil.

Karel Trčálek, a může stát ne pět pater, ale celé mrakodrapy nade mnou, aniž by mi to žíly trhalo, je z mého pohledu jen sympatický brouk Pytlík. A to je rozkošná postava naší literatury!

3 0
možnosti

Buď jste nečetl Karla Trčálka, nebo Ondřeje Sekoru.

3 0
možnosti

Proboha, proč se tím šílencem zabýváte? Umí jen parazitovat na úspěšnějších autorů a jeho průměrná karma atakuje číslo 8

6 0
možnosti

Naopak, drahý Prsní Implantáte, není zde lepšího blogera, než je pan Trčálek. Pan Stejskal by mu měl líbat nohy, bez páně Trčálkových blogů by nikdo neměl potřebu jeho bláboly číst.

2 0
možnosti
Foto

P.T. diskutujícím bych doporučil, přečíst si něco od Alfreda Jarryho (Král Ubu), další je Pierre-Henri Cami (Kleštěnec z pralesa) a v neposlední řadě Jára CImrman (cokoliv, nejlépe vše).

Pokud tohle zvládnete, pak zvládnete i Trčálka. Pokud ne, vraťte se do hrobu. ;-D

6 10
možnosti
Foto

Další smrtelné vážný blog o ničem...všiml jste si,že jediný kdo zde na blogu jako poslední píše humor je Trvalek.To je nejtěžší disciplína...psát zde smrtelně vážně opravdu není povinnost a pokud to někdo zesměšňuje tak to jistě nevadí...

6 3
možnosti

Ano,

bez Karla Trcalka by tu byla nudna nuda.

3 2
možnosti

Toho trolla je nejlepší ignorovat. On těmi svými články stejně nikoho oslovit nemůže, jenom mu svojí reakcí uděláte radost.

20 2
možnosti

Tak třeba mě oslovuje. A občas velmi dobře luftuje...

7 0
možnosti

Karla Trčálka jsem od začátku bral a nadhledem. Nicméně někdy to přehání.

6 2
možnosti
Foto

No podle mně to Stejskal přehání s adorací Izraele a Vy s adorací Zdechovského.

Kolega Trčálek má svůj osobitý styl a dělá satiru a rozhodně to nemůže přehánět, protože je k tomu jako k satiře potřeba přistupovat.

3 1
možnosti

Karel musí být spokojenej, že ho tu ještě někdo bere vážně...

9 1
možnosti

J57a58n 67M85a66r46e31k

30. 7. 2021 15:46

Pane Havránek, prosím vás, kdo bere Trčálka vážně? Ten už trčel v Lidových novinách před dávnými věky a ted trčí na blogu iDnes.Toto je situace, kterou kdysi Jiří Voskovec nazvyl "Stín svobody"

1 1
možnosti

"Může-li kolega bloger Karel Trčálek opakovaně reagovat článkem na články jiných blogerů, pak by měli i jiní blogeři mít možnost reagovat články na jeho články reagující na články."

Ak je niekto primitív, tak budem aj ja.Rv

Od vás som fakt nečakal, že tak hlboko klesnete, až do samotnej žumpy blogera Trčálka.Rv

3 2
možnosti

Lubo, když budeš mít někdy chuť na močůvku, klidně se zastav.

2 0
možnosti

J44a43n 86R80á47ž

30. 7. 2021 14:38

Pane Stejskale, opravdu Vás uznávám jako blogera, který zveřejňuje respektu hodné texty, zejména týkající se Izraele. Ovšem pokračování Vašeho "dálkového" dialogu s panem Trčálkem považuji za naprosto zbytečné. Na pana Trčálka si udělala většina čtenářů blogů dávno svůj obrázek, čtenost ani karmu obliby jeho články nějak významnou nemají a čtenáři mají jeho originální texty trvale zařazeny ve své stupnici oblíbenosti, na což Vaše články vliv nemají.

PS. Jestli je p.Trčálek objektem obliby zdejší administrace, je ryze její privátní záležitost a nemá význam s tímto faktem nějak polemizovat.

10 0
možnosti

Tak to přesně je, respektive může také platiti i co již dávno pravil G.B.Shaw, že každý král potřebuje svého šaška...

4 0
možnosti
Foto

Blogy posměváčka K. Trčálka nečtu. Jsou nedůvěryhodné, nezajímavá - a a iritují... Rv

8 4
možnosti

J33a26n 59B81u89r62d61a

30. 7. 2021 15:26

Mně třeba přijde p. Trčálek jako vítané zpestření jinak (zejména u politiky) k uzoufání vážných článků.

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS