Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J45a48n 20M64a28r65e82k

20. 6. 2021 17:55

Palestiští Arabové jsou mistry v promarnění příležitostí? Ti o těch příležitostech vědí moc dobře, ale kdyby je využívali, nemohli by knučet, že je stát Izrale nemá rád. A když je v tom podporuje EU, OSN, tak budou příležitosti ignorovat dál a knučet dál...

4 0
možnosti
Foto

Zbytečná politizace problému, zákazník prostě odmítnul expirující vakcínu, s tím musí kažýdý prodejce počátat. Že si ji pak narve do špic není problém arabského zákazníka, nýbrž sionistického prodejce

0 8
možnosti

Zákazník dopředu znal všechny podmínky, včetně data expirace. Následné odmítnutí je čistě politické zneužití dobré vůle Izraele. Teď budou Palestinci ostentativně fňukat a kvičet, že nemají, chudinkové, vakcíny a po několik následujících měsíců budou "zbytečně" umírat na Covid jejich ubozí neočkovaní obyvatelé.

Že budou opravdu umírat, není problém Izraele, ale palestinských vůdců, kteří klidně nechají své obyvatele, s prominutím, pochcípat, jen aby si mohli kousnout do ruky, která jim nabízí pomoc.

8 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

3 0
možnosti

Patrně by bylo lepší, kdyby ony vakcíny nabídla arabským zemím např. WHO.

0 0
možnosti
Foto

Přes program WHO COVAX nějaké vakcíny mají, ale víc jich tam a teď není k dispozici. Takže si počkají na dodávku těch svých (září/říjen) a mezi tím tam může začít řádit nějaká mutace, nejspíš Delta.

Pan premiér Mohammad Ibrahim Shtayyeh již nepochybně očkován je, tak dohodu zrušil - na jeho vlastních lidech mu zjevně příliš nezáleží.

Už je to tady zase: They never miss an opporutinity to miss an opportunity.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS