Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jediné řešení je nasadit buldozery a celé pásmo nahrnout do moře. Na vzniklém nově vyčištěném území začít znovu, ale bez arabů.

4 0
možnosti
JH

S těmi pokrytci je to svatá pravda. Občas mám pocit, že k nim patří i autor:-)

1 6
možnosti
JM

J11a59n 77M68a29r89e29k

14. 5. 2021 15:48

Mohl byste pane Havránek vysvětlit, proč považujete autora (zřejmě autora tohoto blogu) za pokrytce?

5 0
možnosti
JL

Mně se nezdá, že Turek je pokrytec. Malý Adolf prostě má rád války a tady se mu jedna rýsuje. Kde by se zase mohl zúčastnit a ukázat své, resp. turecké ocelové svaly. Macron prostě hraje politickou hru na obě strany - zastavte boj, zahajte dialog, to se tak říká - ale jak známo, ve 45.roce už se SSSR, ani USA a Británii nechtělo uzavírat s Hitlerem příměří. Kdo sleduje historický vývoj dění v Izraeli aspoň jako já, tak vidí, že je to dlouhodobý konflikt, který těžko uzavřít. Na malém území, ještě plném písku, se tlačí několik milionů (10 mil.?) lidí, kteří se nenávidí, mají jinou řeč, jinou historii, jinou kulturu, jiného Boha a ještě ke všemu mají oba celkem oprávněný pocit, že ta země je jejich. Tak to je kruciální problém. Palestincům v Gaze těžko někdo vysvětlí, že za poslední 4000 let tam prošlo mnoho etnik, národů, náboženství, počínaje Egyptem a konče Araby. Žili tam kdysi i křesťané a židé, ti ale ovšem radši utekli......never ending story. "Není Boha mimo Boha...." atd.

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

5 0
možnosti
MB

Přesně to, co píšete, jsem si pomyslela při čtení Macronova tweetu. R^ P.S. Vždycky budu na straně země, obklopené nepřáteli, v níž má své předky můj syn!

7 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal