Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K35a80r51e39l 48O69r14l80í53k

13. 5. 2021 11:46

Křesťané v Libanonu to vyzkoušeli, přijali miliony muslimů do kvetoucí země! Dnes je Libanon na pokraji chaosu a bankrotu. Je pravda, že Němci byli podnikaví, pracovití a vzdělaní, ale byli by stále hrozbou.

0 0
možnosti
Foto

Kde jste pane Orlíku přišel na ten nesmysl s Libanonem. Je to přesně naopak. Libanon, je ekonomicky hodně silná země, i když tam vládne Hezballah.

0 0
možnosti
Foto

Obě strany zastávají věrouku oko za oko, zub za zub. Měli by vyzkoušet křesťanské - když tě udeří na jednu tvář, nastav mu druhou. Kdo po tobě kamenem, ty po něm chlebem.

0 0
možnosti

On se tento přístup v historii lidstva někdy osvědčil?

0 0
možnosti

K49a16r17e37l 84O28r43l83í10k

13. 5. 2021 10:50

Kdyby nebylo poválečného odsunu Němců a Maďarů, měli bychom možná podobné problémy u nás v ČR. Arabové nemají v Izraeli co pohledávat, mají 22 arabských států, ale drží se Izraele jako pijavice...

2 3
možnosti
Foto

Kdybychom neodsunuli Němce, měli bychom tady 3 miliony pracovitých a vzdělatelných jedinců. Dá se tušit, že by se podíleli na vládnutí a tak by i zkultivovali politickou scénu.

0 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti

Zatímco představitelé Izraele i soudy posuzují dění spravedlivě, trestají dokonce vlastní občany, pokud se prohřeší proti právu, představitelé arabského světa postupují zcela opačně - nikdy by neodsoudili Araba kvůli židovskému občanovi.

7 0
možnosti

Je třeba říct, že část Arabů, kteří smějí žít v Izraeli, si toho neváží, a pokud napadají Židy ještě i v době váleč. konfliktu, měli by být vyhoštěni nebo - pokud by nebylo možné vyhoštění - uvězněni. To samé se týká Evropy, pokud žadatel o azyl či již jeho majitel svůj pobyt zneužije.

3 1
možnosti

Arabové, kteří SMĚJÍ žít v Izraeli.... :-)

0 0
možnosti

Jenže jste nepsal o tom, že arabští lídři ze Spojené Arabské Kandidátky se nijak narozdíl nesnaží tyto násilnosti odsoudit, ale mají proto své "pochopení".

Podle policie většina nasilniků jsou lidé mimo těchto měst.

3 0
možnosti
Foto

Jeden bloger nemůže postihnout všechny aspekty určitého problému, navíc mě v tomto případě tlačil čas (soukromé důvody), proto jsem napsal to, co jsem považoval v dané chvíli za podstatné. To násilí na obou stranách je chyba, jednak z principu a pak také proto, že odvádí mediální pozornost od toho klíčového problému a tím je raketová agrese teroristů Hamasu a PIJ vedená z Pásma Gazy proti Izraeli. Jinak samozřejmě to, co jste připomněl je pravda, v tom s Vámi souhlasím.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS