Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnes již píšou, že na Izrael bylo vypáleno 850 raket: https://www.debka.com/hamas-expands-rocket-fire-to-tel-aviv-region/

Tohle by si žádná země nenechala líbit. To je vyhlášení války. Vypadá to že IDF bude muset zakročit v Gaze. Už vidím jak OSN a EU budou Izrael vyzývat ke klidu a zastavení násilí, event. vydají nějakou proti-izraelskou rezoluci.

4 0
možnosti

Jsem s Izraelci, mají bohužel děsivé sousedy. Pokud existují slušní Arabové, jak to, že je není slyšet?

3 0
možnosti
Foto

To je prosté, paní Bošková. Uvedu to na příkladu z Česka. Je tisíce slušných Romů ale nejvíce jsou vidět ti prevíti, kteří těm slušným dělají špatnou pověst. On totiž slušný člověk nemá nějak moc šancí dokázat že je slušný. Viz. písnička Jarka Nohavici Pravda a lež. U Arabů je to totéž. Pokud byste do Izraele přijela, viděla byste že vedle sebe v klidu a míru žijí všechny možné i nemožné národnosti. Jenže se zde infiltrují zločinci zvenčí, ať už pomocí tunelů z Gazy nebo Sýrie nebo Libanonu. Žádná hranice není nepropustná a i mezi slušnými lidmi se dá lovit a najít tam ty, co se nechají zblbnout.

Z mého pohledu je jediným možným řešením plná vojenská intervence v Gaze, jenže se obávám, že k tomuto kroku nenajde nikdo dostatek odvahy.

1 0
možnosti

Na vlastní kůži pociťují, co sami dělají když vcelku pravidelně útočí na letiště Al-Kiswah v jižním Damašku.

Nedivím se tudíž, že jim jejich vlastní medicína nechutná.

0 8
možnosti

L98u66k86a40s 93F55i68k83r

12. 5. 2021 2:03

Vypada to ze IDF bude zase muset lit olovo.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS