Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

A co jiného byste čekal od šibala Paroubka? Přeci jen idiot - jak správně diagnostikoval volakedajší přítel Zeman - nemění názory! ;-)

0 0
možnosti
MV

pana Paroubka, kteremu se podle vseho chce zrejme "zpet", "predbehl" pan Hasek...

a to se Jirka snazi, co to de

proste pech

2 0
možnosti
LJ

Smekám před vaším přehledem či schopností najít fakta, která se k případu vztahují.

3 0
možnosti
AG

Paroubek tenkrát jednal ve stylu padni komu padni a nemohl tušit, že vše je vlastně jinak. Dnes po této zkušenosti už Kroupovi prostě nevěří a snaží se ho ještě více znevěrohodnit. A nevím, co by jeho případná kajicnost mohla v této kauze změnit.

Obecně si myslím, že i i politiků musí platit presumpce neviny a nikoliv naopak.

2 1
možnosti
Foto

Tak vida, zde vidíme jak v roce 2006 naletěl médiím, Kroupovi a Policii České republiky pan Paroubek. A kdo naletěl médiím, Kroupovi, policii/BIS v tzv. kauze Vrbětice nyní ?To uvidíme doufejme dříve než za dalších 15 let :-)

3 5
možnosti
Foto

Nějak tomu nerozumím. Když chtěl jet Hamáček do Ruska vyjednat Sputnik V a přitom již věděl o Vrběnicích musel počítat s tím, že pokud vláda přizná účast agentů GRU na Vrběticích, tak by stejně třeba již vyjednané vakciny Rusové nedodali, takže spíše počítal se zatajením, ale hrozba prozrazení Vrbětic celou akci shodila a tak se vymyslel onen zastírací manevr

0 0
možnosti
Foto

Mizerná paměť, základ úspěchu v politice.

3 0
možnosti
JH

V kauze Budišov se Paroubek opravdu nechal tahat médii (také Kroupou) za nos a dnes se k tomu moc nehlásí. Jenže, je to politik, dá se to čekat.

Mnohem zákeřnější jsou ale ti, kteří se tváří jako nejspravedlivější ze spravedivých, ale v podstatě jsou to jen nosiči vody, tací pomocní političtí lobisté:-(

3 0
možnosti
DS

https://neovlivni.cz/posledni-vystrel-hynka-vlase/ "....Ale ta kauza nebyla jen o odposleších. V tom procesu rozhodování na ministerstvu pro místní rozvoj Věra Jourová tehdy byla, ten inkriminovaný projekt, o který šlo, nebyl dobrý a po její pomoci se posunul na přední místo. Takže byla na stole otázka, proč pomohla zrovna tomuto projektu a těm ostatním ne. Zkrátka bylo dost dalších informací, které tu verzi z odposlechů podporovaly. Nakonec to skončilo zastavením jejího stíhání a to je všechno, co k tomu chci říct. ...."

1 0
možnosti
PK

No, ta pamět, nejlepší způsob jak si netřeba pamatovat je mluvit pravdu a pokud to nelze doporučil bych panu P. vést si deník, asi tak neučinil. V případě pani J. je asi realita, že pan Kr. jejímu osudu pomohl svými zjištěními....

0 0
možnosti
Foto

Karma, sestra ČSSD - KSČM, by řekla, že "došlo k některým přehmatům". :-)

2 0
možnosti
Foto

A protože jsme káceli les, i tu a tam odlétla tříska.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4807
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal