Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M30i92l11a26n 36K74e32s64l

6. 5. 2021 22:38

Hora porodila myš.Jsem zvědavý jak bude rodit deset milionů.Joj,to bude bolet.

0 0
možnosti

Je pravdou, že tímto svědkem Kroupa hodně zklamal, ale ještě není všem dnům konec a další svědkové by mohli Kroupovi pomoci z nesnází - a mezi námi někteří se dají i koupit - zejména pokud už je jejich služba ve státní správě nahnutá - tím si ale nedovolím spekulovat, že si někdo z účastníků něco podobného dovoluje.

Nicméně Hamáček asi opravdu nemůže být tak hloupý, aby měnil Vrbětice za Sputnik.

Problém je u nás v tom, že tajné služby průběžně informují novináře o všem z čeho může být zajímavá kauza a pravděpodobně i tučná odměna.

Navíc kauzu Vrbětice nevypátraly naše orgány, ale BIS to předložila agentura Bellingcat - a to je vyložená ostuda a naše vojenská rozvědka zjistila, že ruská strana ( o těchto předaných materiálech) byla informovaná dřív, než naše vláda.

;-(;-(;-(

2 0
možnosti

Létat do Moskvy v čase totální krize se jeví jako totální pitomost, i když autor tvrdí, že to bylo "kamufláž". Já bych řekl, že pan Hamáček je politická mrtvola. Ale šlo o vlastizradu? Hamáček by musel být pod vlivem LSD, pokud vymyslel fígl, jak dostat sputniky a summit: přijede k Rusům a nabídne jim ten kšeft - tím by ale oni přiznali, že to udělali! Což popírají. A asi by při své inteligenci pochopili, že je Češi vydírají! Wau....tak to je fakt myšlenka hodna LSD nebo nějaká šíleného spiklence v řadách ČSSD. Tak to asi vzhledem k blízkosti voleb je opravdu konec sociálních dmeoktratů. Škoda, tak abych volil SPD....? Nebo koho? Piráty z legrace? NIkoho. The End.

0 0
možnosti
Foto

No, zatím to vypadá, že Seznam chtěl hodit bombu a pak se to nějak vybere. No, jsem zvědavý, co z toho ne/vzejde.

1 0
možnosti
Foto

No, bohužel malá seriosnost našich novinářů bohužel snadno pak zpochybňuje šmahem vše, co říkají i ti seriosnější. Myslím, že mnohým chybí rozvaha a životní zkušenosti. Stále vzpomínám na Paula Lendvaie a Hugo Portische z ORF.

0 0
možnosti
Foto

Je to tak, Kroupa začal dost silně couvat.

1 1
možnosti

To sice ano, ale jedná se pouze o taktický ústup před dalším protiútokem.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Je to zvláštní. Kroupa opravdu Witowské řekl, že nemá pravdu, že je hlavní téma kauzy handl Hamáčka s Ruskem o směně informaci o Vrběticích za Sputnik, ale v jedné větě řekl hned i toto: "... že mu (Putinovi) odpouštíme, že tady ruští agenti vyhodili sklad..." Devátá až desátá minuta rozhovoru.

2 0
možnosti
Foto

Zde je potřeba vyčkat, zda Hamáček podá žalobu. Já si myslím, že se neodváží, protože by kdoví co ještě mohlo vyplavat.

A Netolický, jestli najednou otočil? Možná, že ještě moc rád to udělal ochotně a dobrovolně. Svědci se často mýlí, ztrácejí paměť, kdežto na cosi jiného si rázem vzpomenou atd.

Ať tak či naopak, je cosi shnilého v tom státě Českém. :-)

3 1
možnosti

Také zajímavé čtení, díky

3 0
možnosti
Foto

Pane autore, zamýšlite se nad fakty a argumenty. To se tu moc nedělá. Ještě tak pan Vracovský. Za úvahu karma.

4 0
možnosti
Foto

J73a86n 93Š47i82k

6. 5. 2021 17:15

Aktuálně visí na titulní straně Seznamu článek: "Šéf tajné služby popřel Hamáčkovu verzi o kamufláži." Je zde například:

...nadále panuje podezření, že Hamáček při vyjednávání hrál s Vrbětickou kartou...

Jak to, že v článku nic nepíšou důkazech a svědectvích handlu? Jenom panuje podezření...To je celý výsledek skvělé novinářské práce, jak včera na Nově tvrdil vydavatel Seznamu? Tak co teda objevili převratně nového? Hamáčkově verzi o kamufláži nevěřil skoro nikdo, stačí když si pustíte rozhovory s politiky z minulého týdne...

6 0
možnosti

Rozkaz byl jasný: Hamáček nesmí projít! 8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal