Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak otec, taký syn. A vůbec se nedivím, že jim v tom asistuje i ČT......

1 2
možnosti

To je zase tapeta, zkuste něco, co jste ještě nenapsal.

1 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti

Tak jsem si přečetl tu "bombu", kterou pan Kroupa včera ohlašoval v TV, poté rozhovor s p. Netolickým a výsledek je jasný: ano, Hamáček mluvil o schůzce Putin-Biden v Praze, ano Hamáček mluvil o vakcínách Sputnik V, ne, Hamáček rozhodně nemluvil o Vrběticích ani o nějakých výměnných obchodech.

Trochu slabota...

8 0
možnosti

Tak nám zítra Janek sdělí dalšího údajného svědka, abychom se měli čím bavit !!!

;-D;-D;-D

0 1
možnosti

Ten úryvek z odůvodnění moc nedokazuje. Interpretovat se to dá i tak, že se koukli na reportáž na Nově. Ale ztuha by jim novinář dal v přípravném řízení nějaké pořízené nahrávky nebo rovnou zdroje. A jestli tohle by mělo diskreditovat práci Kroupy, tak je to dost málo. To byste musel z idnesu zdrhat jako zajíc.;-)

2 2
možnosti

Umíte číst a chápat psaný text? Nebo se jen nedokážete vyrovnat s tím, že jste se nechal podvést někým komu jste důvěřoval?

2 2
možnosti
Foto

ODPOVĚĎ AUTORA PANU ŠIMKOVI---1. Nejde o DANIELA Kroupu (ctihodného filozofa a politologa), nýbrž o jeho syna JANKA Kroupu. 2. K Vaší poznámce, že podle mě se policie řídila článkem od Janka (nikoli Daniela – viz výše) Kroupy. Jednak tehdy nešlo o článek, ale o televizní vysílání a především: netvrdím to já, ale policejní komisař v usnesení o trestním stíhání – viz v článku screenshot jeho části označený šipkou. 3. Že mám s Hamáčkovou cestou necestou do Moskvy problém, jsem uvedl hned v úvodu, v tom se shodneme.

2 0
možnosti

Děkuji za Vaši opravu! :-)

0 0
možnosti
Foto

Dobrý blog R^ a asi potřebná výzva na obezřetnost při přebírání názorů bez důkazů.

Práci pana Kroupy nesleduji nikterak podrobně, ale pokud by každou chvíli zveřejnil nějakou nepravdu, pak bych to snad zaregistroval. Navíc myslím, že se v tomto případě hraje tak vysoká hra, kde by asi Kroupa a jeho šéfredaktor neblafovali, pokud by opravdu neměli žádné trumfy v ruce. To je alespoň můj názor, i když samozřejmě nemám žádný důkaz. Navíc je divné, že nikdo z účastníků inkriminované schůzky kromě pana Berouna jasně nevyloučil, že by se o Sputniku výměnou za Vrbětice nejednalo. Všichni ostatní se snažili spíše mlžit - viz https://www.novinky.cz/domaci/clanek/co-rekli-ucastnici-o-schuzce-s-hamackem-40359224

Je také dost těžké se zbavit nedůvěry k někomu jako je Hamáček, který již tolikrát dokázal sám sebe "znevěrohodnit", a začít věřit, že tentokrát mluví pravdu. Koneckonců i samotný autor částečně ztratil důvěru k panu Kroupovi....

Chtěl bych být co nejvíce objektivní, ale je těžké si nevytvořit na to nějaký svůj názor. Uvidíme tedy, jak dopadne další z dlouhé řady afér této vlády.....

4 1
možnosti

Socané by jistě rádi přetáhli některé voliče od ANO, ale zatím jim neměli co nabídnout. Sputnik by to možná byl - ale přichází pozdě a EU jeho nasazení stále nepovolila. Hamáček by tak riskoval stejný scénář jako na Slovensku.

Je docela možné, že se jedná o vnitropolitický boj v řadách ČSSD, kdy Pocheho hoši ( s Petříčkem ) bojují všemi prostředky a zpravodajskými hrami proti Hamáčkovi.

I kdyby se tedy na Hamáčka našlo svědectví stranického kolegy, či odposlech. ( Jestliže se socané navzájem natáčí - tak potěš tě koště !!! )

Tak to Hamáček hravě odstřelí, že nemohl zveřejňovat tajné informace a proto něco stranickým kolegům musel namluvit.

Předpokládám, že všichni zástupci bezpečnostních složek budou mlčet a nikdo z nich nic nedostane - i když poněkud podezřelé je chování policejního ředitele Jana Švejdara, který má patrně nervy v kýblu.

Navíc Beroun tvrdil, že Rusové mají z každého jednání vlády i bezpečnostních složek naprosto čerstvé informace. Je li to pravda, tak máme mnohem větší problém, než Vrbětice !!!

:-(:-(:-(

1 1
možnosti
Foto

Hamáček je při předvolebním rozložení sil pro Babiše spíše přítěž. Pro potencionálně opoziční stranu je důležité získat co nejvíce hlasů i za cenu likvidace partnera a po volbách to zkusit ve vládě třeba s Piráty. Hamáček byl o Vrběticích jeden z nejvíce informovaných a Zaorálek dobře věděl, že když jdou prasata na porážku, není dobré stát v první řadě a tu minutu slávy přenechal Hamáčkovi.

1 1
možnosti

Zaorálek nepatří k Hamáčkovu křídlu! :-)

0 0
možnosti
Foto

"Hamáčkova aféra" působí zatím dost nepřehledně a zmateně. A priori soudy některých politiků škodí. A to i jim samotným. Nejsou schopni nepodlehnout vábení, když jde o to rozbít "Babiš tým". To ale dělat takovýmhle způsobem je kontraproduktivní.

4 1
možnosti

Rv

K soudu předává obviněného, státní zástupce po řádném vyšetření policií. Policie by se neměla řídit zprávami "jedna paní povídala" a podle Vás se policie řídila článkem od Daniela Kroupy!?!

Vysvětlení Jana Hamáčka svojí cesty necesty do Ruska je podivné, nepochopitelné a nevěrohodné. A na tu se opozice ptá a od Hamáčka nedostává odpověď.

Na té cestě necestě se podílelo tajné setkání u Jana Hamáčka, kde mu měla být cesta rozmluvena. Ale toto setkání podstatně spojené s jeho cestou necestou Jan Hamáček odmítá zveřejnit. Proto o něm Daniel Kroupa píše, protože je přesvědčen se svým šéfredaktorem, že mají neprůstřelné informace o jeho obsahu. Tvrzení proti tvrzení a důkazy zveřejnit prý nelze! A tak si počkejme na zítřejší další zveřejnění neprůstřelných informací od Daniela Kroupy.

:-)

1 1
možnosti

Omlouvám se, nejde o Daniela Kroupu, ale o Janka Kroupu ze Seznam Zprávy. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal