Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J48i70r81i 45T14i11c24h92y

2. 5. 2021 15:42

Pane Stejskale, cely rozhovor jsem nevidel, jen ukazku. Muj dojem byl, ze ta "moderatorka" s dost nasupenym vyrazem se chtela zviditelnit tim, jak to dela hodne soucasnych komentatoru na televisi i jinde, jak toho politika usadi. Mnozi politici jsou slusni a s moderatorem se neprou, nekteri se to snazi otocit uvadenim nepodstatnych odpovedi. Zeman ukazal, ze on neni typ, co si necha sx (hazet blato na hlavu) a tu "moderatorku" patricne usmernil.

0 1
možnosti
Foto

President dostal hlas od poloviny voličů. Tady ale nemá zastání. Možná je to tím ,že jeho voliči jsou v práci.

0 4
možnosti
Foto

jeho voliči spíše neovládají PC;-D

4 1
možnosti

To, že je prezident primitiv je mi známo a teď to dokázal na 100 procent. Takovou nálož urážek na moderátorku i jiné politiky jsem od žádného prezidenta neslyšel.

Ale mě spíše překvapilo, že stále ho někteří skuteční občané ČR (nemyslím teď falešné účty v diskuzích na idnesu) stále uznávají a věří mu. I poté, co xktrát bylo prokázano, že lhal.

17 0
možnosti

J90i85r59i 27T20i38c73h69y

2. 5. 2021 15:46

Zapojil jste se do davove psychozy, ktera tak casto ve svete prevlada, at uz v oslave zlocincu (treba Hitler nemeckym narodem), nebo idolizaci bezvyznamnych osob (Diana).

0 1
možnosti

Pan prezident se choval tak jak si to ta slnieckarska,neoliberalna a hlupa moderatorka zasluzila:-))).

2 18
možnosti

Á, zase nám chýba diakritika - s neustále predpaženou pravačkou sa ťažko drží Shift, že? ;-)

4 1
možnosti

D45a32n 20V74l70k

27. 4. 2021 11:52

Inu, dědek si musí alespoň zvednout sebevědomí s moderátorkou, když je doma pod pantoflem. Rv

10 1
možnosti

1. Ano, Zeman se choval hrubě. Vědom si vlastní slabosti, jako většina starých vypuzených samců se chová slepě útočně.

2. Potíž je, že celá ta taškařice je poněkud trapná. U takto vysoké hry tajných služeb je z principu mizivá pravděpodobnost, že se veřejnost dozví pravdu, ať už z toho důvodu, že otevřený přístup je u tajných služeb vyloučen, nebo proto, že by případ mohl být i vykonstruovaný, nebo zpackaný. (Pokud si položíme otázku Cui bono?, musíme připustit i tuto možnost.) Takže různí představitelé před nás nyní předstupují s papírovou krabicí a říkají: "V této krabici je Bůh. Já vám nemohu říct, jestli jsem ho viděl, ale slyšel jsem o něm od tajných služeb. Vám ho pochopitelně ukázat nemohu. Prostě mi musíte věřit, že Bůh existuje a je v této krabici, protože já tomu věřím." Toto prohlásí předsada i místopředseda vlády. Pak vystoupí prezident a řekne: "Je tu nějaká krabice a je možné, že je v ní Bůh, ale já ho neviděl." A je oheň na střeše, prezident vlastizrádce, slouha samotného Satana svými pochybnostmi popírá existenci Boha. Na hranici s ním! :-P

1 1
možnosti

Nezapomněl jste na možnost, že pan prezident Boha v krabici spatřil? Cui bono?

1 0
možnosti
Foto

Připustit pouze jednu verzi tak to už se můžeme říct, že jsme se o viníkovi usnesli. Nabízí se celá řade verzí a všechny je nutné prošetřit. Od zlodějny,šlendryánu, sabotáž a jiné.

3 3
možnosti

Tady zjevně nejsme u soudu a nehrajeme hru na pravdu. Je do očí bijící, že obžaloba a rovnou i rozsudek byly oznámeny na příkaz zvenčí, bez ohledu na stav vyšetřování. Že se tam motal Čuk a Gek, tajné služby vědí minimálně od roku 2018, kdy byly zveřejněny jejich fotky po útoku v Salisbury. Přesto se s vyšetřovaním této cesty z obav před nežádoucím předčasným prozrazením čekalo až na vhodný okamžik zveřejnění. Za celou tu dobu proto vyšetřovatelé nikam výrazně nepokročili a ani překupníky se zbraněmi nevytěžili, vyslýchali je až teď. Je tedy jasné, že snaha o objasnění případu není na prvním místě.

4 4
možnosti

Jestli ona je skutečně dobrou redaktorkou, tak já můžu řídit jadernou elektrárnu. Otázky neustále kladla v jednom směru a to naštve každého. Proto jí řekl, že to asi nechápe, ži ji už 5 x odpověděl. A ted z ní děláte chudinku Je to slepice, která když lezla do TV tak rozhodně nepoužívala hlavu, ale úplně jiný orgán....

9 12
možnosti

Buran Zeman buranem Zemanem zůstane

16 5
možnosti

J36i46r33i 48T19i96c59h80y

2. 5. 2021 15:48

Pravy buran se projevil.

0 1
možnosti

Snad se z tohoto rozhovoru moderátoři poučí a budou vůči hostům příště slušnější a nebudou na ně už tak neomaleně útočit.

R^:-)

6 18
možnosti

A nebudou jim klást otázky, které nepřipravil pro moderátory televizní diskuse poradní tým prezidenta Zemana, že? ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

15 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS