Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Týden se p.prezident rozmýšlel, desítky hodin se připravoval na své vystoupení v televizi a pak z něj vypadne to, co z něj vypadlo.

Nevystupuje v zájmu České republiky.

Ani náhodou.

1 0
možnosti

M61i44l18a91n 27K87e40s46l

25. 4. 2021 23:00

A co třetí verze.Sklad navštívil majitel firmy,aby překontroloval jak je materiál připraven k transporu.Povolal dva pracovníky firmy,aby bedny popsali.Mezi tím vnikli do skladú záškodníci a umístili tam odpalovací zařízení.Do beden se nedostali tak je někde položili.Povolání muži byli zvědaví,co to je.Došlo k odpalu.Odpalovací zařízení bylo načasováno na termín odpalu druhého skladu.

1 0
možnosti

Jako kdyby jej psal sám Vladimír Vladimírovič...spasiba Rv

1 1
možnosti
Foto

V Rusku ten proslov znali předem. Poslal jim ho ke schválení a doplnění.

5 1
možnosti
Foto

J19a86n 40Š91i42k

25. 4. 2021 17:29

Ano. A nejhorší na všem je, že naše politická reprezentace nekomunikuje jednotně a ve světě ztrácíme na důvěryhodnosti. Prezident podpoří vypovězení ruských diplomatů, když on jediný má informace, že Rusové za výbuchem stát nemusí. Aha...Hezký den

2 0
možnosti

Čekali jste něco jiného?

2 0
možnosti

P18e92t97r 46B42u34r94i81a96n

25. 4. 2021 15:58

R^ mnozí příznivci Zemana a jiní rusomilové se domnívají, že rozvědka jsou vlastně jen takoví policajti v utajení špiónující v pozadí veškerého dění. Něco jako ostraha supermarketu v civilu. A proto ve své neskonalé naivitě a infantilním vidění světa požadují v kauze Vrbětice od BIS nezvratné důkazy, včetně těch forenzních a nejlépe i s veřejným soudním procesem sledovaným živě reportéry Blesku. Prakticky do těch stejných vod je navedl i našeptávač Zeman když zmínil, že v případě toho bulharského obchodníka se zbraněmi by neměl být problém vystopovat odkud, kam a s kým si emailoval a připojit to ke spisu.

Samozřejmě ovšem, že takto se ve zpravodajském světě nepracuje ani na straně Mordoru, ani na té druhé.

Jediným skutečným účelem zemanova projevu bylo šíření proruských dezinformací formou objektivních pochyb a nahrávek pro budoucí smeče Kremlu.

6 1
možnosti

uz jsem v jinych diskuzich zminil, ze se na projevu Zemana podivuji pouze jedinemu: proc ho nepronesl v rustine, kdyz byl urcen pro ruske zpravodajske servery a redakce?

8 1
možnosti

21940 i když je to v podstatě rusák, zřejmě ani tu ruštinu pořádně neumí. Viz i jeho dnešní Fe logiku, protiřečení. Jediné, co ovládá, zdá se, animozita, msta a servilita k tomu, kdo se s ním v rámci služby užitečného idiota ještě baví.

1 0
možnosti
Foto

Vytrhávání vět z kontextu je snad nejjednodušší manipulační technika. Lze říci v podstatě cokoliv, manipululující osoba si vždycky tu svou "nahrávku na smeč" dokáže úspěšně najít.

Ostatně viz zdejší diskuse....

5 4
možnosti
Foto

Máte pravdu, s tím prezident opravdu manipuloval.

10 0
možnosti

Díky. Teď asi mrzí Slováky a Pobaltí, že vůbec někoho vypověděli. Když věci jsou nejasné. Pamatujete si, jak se říkalo, že kdo pracoval v Prgnosťáku, nebylo to jen tak se tam dostat? Agent KGB Koechler....jistý Klaus...a později po revoluci tam zabroušil i Zeman (proč?).

4 0
možnosti
  • Počet článků 4807
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal