Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma.R^:-) Samozřejmě, že ruské vytáčky o údajném odvedení pozornosti o chystaném převratu v Bělorusku jsou pouhé lži ruské propagandy. Žádný převrat se v Bělorusku nechystal. ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
JF

Vožď Ras/Putin měsíc existenci zdvořilých mužíků bez insignií na Krymu, vyrovšivších se jako sarančata ze smluvní námořní základny RF v Sevastopolu - a jak rádi píšou Rusové, po zuby ozbrojených - popíral a pak jich 2.500 ve státním TV špektáklu za brilantní organizaci návratu Krymu do Lůna Máti Rusi vyznamenal! 8-o

1 0
možnosti
MK

M89i30l31a23n 11K96e29s50l

19. 4. 2021 21:23

Jeden čehý,druhý hot.Informací máme mnoho,ale některé si odporují.Areál byl střežen-místní tam dírami v plotě chodili na houby a někteří dokonce na samopaly a střelivo.Uskladněná munice byla připravena k transportu k bulharskému zbraňovému kšeftaři.Ten však tvrdí,že od naší zbrojařské firmy dlouho nic nekoupil před ani po výbuchu.Zaměstnanci ostravské firmy říkají ,že munice byla balena v kontejnérech,které nešlo běžným způsobem otevřít.Šéf ostraské firmy do areálu přijej překontrolovat zabalenou munici.Kontroloval bednu po bedně a zjistil,že některé nejsou popsané, přivolal podřízené,aby to provedli.Ti přijeli a bouchlo.Kdy tam byli ti záškodníci?Před pečlivým šéfem,který si nevšiml odpalovacího zařízení nebo po odjezdu šéfa a příjezdu popisovačů.Sklad,který vyhodili záškodníci byl náhodně vybraný nebo šli cíleně.Kdo jim vyslepičil ,který to je.

2 0
možnosti
Foto

Nemáte nic a vaříte z vody. V civilizovaném státě je třeba doložit každé obvinění důkazy, ty ale chybí. Propaganda ve stylu 50.let nemůže nahrazovat fakta a soudce lynč juristikci. Celá akce bude nejspíše propadák na úrovni ZHN v Iráku, vzpomeňte si na to, až se budete o dva roky později vykrucovat a měnit názor Rv

3 3
možnosti
LK

L36u73b24o32š 90K11r80i73m20l

19. 4. 2021 19:29

Kolotočář v akci. Bravo

3 4
možnosti
VP

Této kauze nemůže věřit ani pětileté dítě. Případ byl uzavřen r. 2019 naší seriosní policií a na pachatele se nepřišlo. Najednou si někdo okopíruje z kauzy Skripal nějaké ruské agenty a tvrdí, že to udělali oni. Ani lidí z okolí, ni z firmy nikdy žádné takové lidi neviděli. A to říkali už dávno. A to všechno v době, kdy se má dělat výběrové řízení na dostavbu Dukovan. Je to všechno umělá kauza.

5 6
možnosti
Foto

Soudruzi z GRU asi někde udělali chybu.

Ale pan premiér už to objasnil: oni to udělali pouze jako soukromé osoby, nikoliv jako státní zaměstnanci.

Takže můžete zůstat v klidu, vsjo v porjadke.

5 2
možnosti
JL

Soudruzi z Ruska udělali někde chybu? A Klaus mluví o 50.létech, jako by si je nepamatoval - tehdy se věšelo. Zeman aspoň mlčí.

4 0
možnosti
ZZ

Celá tato verze Vrbětic je postavena na tom, že pasy u Nicolai Popa, nar. 18. 7. 1979 a Tádžikistánec Ruslan Tabarov, nar. 23. 10. 1975“ se údajně podobají pasům Alexandera Petrova, nar. 13. 7. 1979 a Ruslana Boshirova, nar. 12. 4. 1978.

Pokud by se potvrdilo, že se jedná o tytéž osoby, tak Bulharský obchodník je nějakým způsobem do celého případu zapleten a je jedno, že IMEX popírá, že by sklady, výše uvedené osoby navštívily, či ne !!!

Nicméně to nezjistila naše BIS, ani naše vojenské zpravodajství, ale zpráva přišla od prapodivné skupiny bellingcat, která úzce spolupracuje s Ukrajinskou SBU.

( ostatně jejich práce na kauzách na Ukrajině a jiných protiruských kauzách jsou celkem známé - i když často velmi rozporuplné ).

Takže naše policie, BIS i vojenské zpravodajství vůbec nic nezjistily, ale dostaly ke zveřejnění jen to, co jim poskytl Bellingcat.

;-D;-D;-D

4 5
možnosti
Foto

Netapetujete to tu už poněkolikáté?

2 0
možnosti
TL

Souhlas R^R^R^

Pokud se týká oné hysterické osoby ruské provenience, směšná osoba, slušné slovo těžko nalézt, takže raději jen toto

A kašpárek klaus - nikdo si ho pořádně nevšímá, nikdo ubožáčka nebere vážně, tak alespoň toto, aby se zviditelnil.

8 4
možnosti
  • Počet článků 4806
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal