Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono je někdy mlčení víc než slova. Možná na Hradě (nebo v Lánech) čekají na instrukce. A nebo musí pana prezidenta probudit z umělého spánku, dát ho trochu do kupy a říct mu o co gou.

0 0
možnosti
Foto

Přiznám se, že mne prezidentovo mlčení celkem potěšilo. Obával jsem se spíš projevu o nevěrohodných čučkařích, sdělení, že elektronická nástražná zařízení odjakživa vyrábí Katoda Holómoc, či prohlášení, že kvůli takové prkotině nemá smysl nabourávat přátelství se zemí, která nám nezištně nabízí Sputnik.

4 0
možnosti
Foto

... Ale on se mezitím ozval s odsouzením českého postupu pan Klaus. Takže svět je vpořádku. :-)

1 0
možnosti

ano, souhlas

kazdy prezident by v takove dobe k narodu promluvil bezodkladne.

ale mame Zemana..., kterymu neradno verit v dobe klidu, natoz pote, kdy si vezme cas na "rozmyslenou"

uz vice jak pred 6 lety jsem napsal, ze se za prezidenta stydim. nic se na mem nazoru nezmenilo.

4 0
možnosti

Pokud bych četl mezi řádky,tak sdělení "postupuje v souladu" je dostatečné vysvětlení pro tuto chvíli, bo AB se bez odkývnutí hradu v minulosti ani neoholil. Proč si vzal MZ lhůtu na vyjádření těžko spekulovat, určitě by se pár důvodů našlo a u prohnaného politika se ani nedivím...

0 0
možnosti
Foto

Přiznávám, že ne zcela chápu, zda autor očekával více od mluvčího Ovčáčka nebo prezidenta Zemana. Mě osobně nezklamal ani jeden, protože od nich nic neočekávám.

Myslím ale, že prezident svým mlčením dost jasně vyjádřil svůj názor na celou kauzu. Jiří Ovčáček je pak jen jakousi zoufalou karikaturou tiskového mluvčího, který zcela znevažuje a zneužívá tuto funkci. Takže autorovo popisování jeho dnešních reakcí na Twitteru není bohužel vůbec překvapující...

Ale přesto bych v souvislosti s mlčením Hradu vyslovil i jednu pochvalu - ředitel zahraničního odboru Hradu Rudolf Jindrák otevřeně v televizním vysílání prohlásil, že za 30 let práce v diplomacii se s takto závažným případem ještě nesetkal, takže alespoň jeden z vysokých úředníků Hradu jasně řekl svůj názorR^

2 0
možnosti

Výborná analýza toho hnusu tam. R^

2 0
možnosti
Foto

Postoj Miloše Zemana je postoj státníka. A u státníka je jen dobře, že se vyjádří až po zdravém uvážení, až propaganda vystřílí všechny zásoby z hnojometů.

1 13
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 1
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti
Foto

Věřím, že Miloš Zeman celou věc probral alespoň se svým přítelem panem Zbytkem.

1 0
možnosti

Kdo to je pane Herda, vy neznáte kavárnu já Zbytka...:-)

0 0
možnosti
Foto

Já naopak reakcí Hradu a prezidenta zvláště překvapen nejsem a jediné, co čekám, je obligátní abdikace ze zdravotních důvodů. Týden na rozmyšlenou je v tomto případě adekvátní.

3 0
možnosti
  • Počet článků 4807
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal