Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Kdypak naposledy říkal pan prezident pravdu?:-P

3 0
možnosti
TL

Souhlas R^, snad jen, pravdu říkat ani nemohl (úplná a neúplná pravda je pro mne trošku nejasný pojem...), neboť vůbec netuší, co to je.

Psáno mnohokráte, tomuto ubožákovi by snad šlo věřit pouze v případě, pokud by řekl, že lže. A i v tomto případě je to s ?.

5 0
možnosti
JP

To, že je Miloš Zeman ruským agentem bychom měli brát setsakramentsky vážně. Jeho postoj k okupaci Krymu, dezinformace v kauze novičok, útoky na naše bezpečnostní složky, nyní Sputnik V a nejnověji tlak na účast Rosatomu při dostavbě Dukovan, to vše je alarmující. Dá se předpokládat, že jeho tlak se nyní před volbami bude stupňovat vzhledem k možnosti, že v příští vládě nebude mít koho vydírat. Ale to může být již pozdě.

11 1
možnosti
Foto

Nic se nebojte, EMA Sputnik nepovolí, i kdyby to mělo stát tisíce lidských životů.

Na Slovensku kvůli tomu dokonce padla vláda.

A dostavbu Dukovan nám též americký velvyslanec nedovolí, tak nevím, na co si stěžujete.

2 11
možnosti

Jinak Israel údajně nezaplatil cca 2,5 milion vakcín dodavateli, tak kdoví jak to všechno je.

0 0
možnosti
Foto

To ovšem s tématem mého článku nikterak nesouvisí.

0 0
možnosti
MB

Je neuvěřitelné ! Ministr byl odvolán proto, že chtěl léčit, dodržovat platné zákony. Co hůře, nechtěl dělat politiku ! Vladař v Byzancii se ráno probudí a zvolá - "Vyhasl, je unavený, pryč s nám" ! Pohůnku se ke stolci a najdi mi jiného ! Zbav mne Blatného a najdi poplatného. Bureš volá, už vedu vola ! - A všem noviny, Sputnik a čínská vakcína - do každé české rodiny !

Vážně, chápal bych, kdyby Miloš měl akcie u lobovaných společností - (Určitě nemá). Nebylo by tedy poctivější, kdybychom se vyhlásili za Gubernii ? Vyřešilo by se mnohé, Miloš, by se nemusel ztrapňovat a nekonečně lhát. Konečně bychom měli moře, ropu i plyn ! Ba, i Sputnik, atom elektrárnu jako bónus ! ... :-)

7 1
možnosti
Foto

Pane Bučku,

naprostý souhlas, až na to, že Gubernií již jsme.

Ale určitě ne ruskou, takže náš gubernátor se už postará, aby se k nám Sputnik nedostal, i kdyby to mělo stát tisíce životů, jak píši výše.

2 10
možnosti
RC

Podle bývalého českého velvyslance v Izraeli T.Pojara prý Česko mělo dostat více než těch 5000 dávek Moderny, které B.Ganc stopl.

Tato jeho informace mě osobně velmi překvapila.

1 0
možnosti
Foto

Mohlo by to tak být, leč je to jinak. Žel.

0 0
možnosti
VV

Jak by mohl nekdo, kdo se za ruske penize na hrad prolhal nekdy rikat pravdu?

6 1
možnosti
JJ

Kdo chce hleda zpusoby, kdo nechce hleda duvody.

1 1
možnosti
PK

Naprostý souhlas s vaším blogem R^a ačkoliv jsem k vládě AB relativně chápavý, protože tento boj s virem je skutečně jedinečný, tak tentokráte mě premier velmi......., jak najít eufemismus pro toto odvolání Min.Zdr....a pokud je to jen opět nějaký výměnný obchod v souvislosti s volbami, tak ..opět je težké hledat vhodný výraz, bída,velká bída.

0 0
možnosti
Foto

Ano, taková je česká politika současnosti. Že to jinde není lepší? Slabá útěcha.

1 0
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal