Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přečetl jsem si a ano je to velice informativní. V podstatě všechno Harryho a Meghanino osočování královské rodiny je naprostý nesmysl.

2 0
možnosti
PB

Moc jim/jí nevěřím. Jedná se evidentně o manipulativní show. To bylo vidět i na hereckém výkonu zkušené moderátorky Oprah, která třeskutý šok po té informaci trochu víc přehrávala. Trochu víc víc, řekl bych.

3 0
možnosti
Foto

Na základě jedné (JEDNÉ !) nepotvrzené a (snad) nevhodné poznámky, nepronesené předními členy rodiny, prohlásit královskou rodinu za rasistickou je naprosto mimo mísu. V USA, kde je Meghan teď, takových a daleko horších a cílenějších poznámek si jistě vyslechne daleko víc.

2 0
možnosti
Foto

Diana mi, jako žena ženě, moc sympatická také nebyla - a Meghan mi připadá značně pokrytecká. To, na co si stěžuje (údajné rasisisticé názory v královské rodině), musila vědět, anebo aspoň tušit - určitě není, a nebyla tak naivní. Briitská královská rodina je konzervativní - lpí na tradicích (jako celá Anglie), a královna Alžběta zrovna tak. Proč se ve svých 95 letech nevzdá trůnu nepředá vládu synovi, nebo vnukovi? Neb věří jim? :-/

1 0
možnosti
Foto

Věk sám o sobě není důvod pro vzdání se trůnu.

1 0
možnosti
Foto

Diana mi nikdy sympatická moc nebyla a dost dobře jsem nechápal davovou hysterii kolem její osoby. Ovšem Meghan, to je už vrchol. Prostě je to prolhaná zlatokopka. Ta že je vévodkyně? Maximálně tak vévodkyně z Disneylandu!

2 0
možnosti
MK

Pane Stejskale, a to že Meghan je lhářka, Vás nenapadlo?

3 0
možnosti
LH

proč lít kýbl špíny na veřejnosti? - peníze?

3 0
možnosti
MS

V této situaci pomůže už jen legendární prostředek Árijec z České sody. :-P

1 0
možnosti
Foto

Mně to uklidnilo. Bál jsem se, že ti dva jediní normální udělají z královny matky lesbičku, z Kate předělaného muže na ženu a z jejího manžela homosexuála.

1 0
možnosti
  • Počet článků 4809
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal