Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Že se ještě dneska někdo takhle ptá, mě zaráží. Pojďte nám napsat, co podle Vás Andrej Babiš za těch 7 let dokázal. Co udělal pro tuto zemi. Ale konkrétně prosím.

3 0
možnosti

Konkrétně, NIC.

2 0
možnosti
Foto

Od té doby, co se zapřísahal na zdravím svých dětí, je pro mne lhářem.

2 0
možnosti

A77d67a71m 27M53a70l38ý

27. 1. 2021 9:07

Co znamená, brát vážně?

Máme brát A. B. vážně? ... Ano, je premiérem České republiky. Tím to však končí.

Zaslouží si úctu a respekt? ... Nikoliv.

Ten člověk škodí ČR. Zajímá ho pouze vlastní prospěch. Lže kdykoliv a na potkání a bez ostychu. Podvádí. Spojil se s lidmi, kteří jsou často snad ještě pochybnější než on sám. Jeho minulost ho diskvalifikuje. Má naprosto nulový morální kredit.

Uspěl v politice díky svým slibům a prakticky žádný z nich nesplnil. Jeho kroky tuto zemi reálně rozvracejí a vrací o mnoho let zpět.

Asi tak.

12 0
možnosti

To je casty fenomen, ze je huba rychlejsi nez mozek a i opacne .

1 0
možnosti

Hodně naivní otázka v nadpisu po sedmi letech obratů o 180 stupňů po směru i v protisměru hodinových ručiček těžko překonatelného šarlatána.

3 0
možnosti

Spíše je bezohledný podnikatel, než politik, ale stále lepší než zhulení piráti.

0 8
možnosti

Pane Orlíku, sice nejsem volič Pirátů, ale rád bych se zeptal, který z nich je zhulený?

7 1
možnosti

Márova fabrika na úspěch nepřetržitě sleduje veřejné mínění a hlavně náladu ve skupině voličů ANO. Mají to profesionálně zvládnuto a systém na zachytávání a udržování voličů v běžných podmínkách funguje, jenže krize hodila do propracovaného systému vidle. Je jasné, že krizové řízení je založeno na stanovení správné strategie a pak její udržení i za cenu ztrát, důležitý je totiž výsledek na konci, popularita krizového manažera bývá v mínusu a ani na úspěšném konci se nedočká většího ocenění než poplácání po zádech, poděkování a upřímného pozdravu při odchodu.

Andyho PR tým vymýšlí jak skloubit oboje, být oblíbený krizový manažer, který na konci bude oslavován jako císař, konec plánují před volbami a tak to bude i kdyby to mělo být jen virtuálně. To prostě nelze a taky se to nedaří, postupně utrácí jednoho obětního berana za druhým a už mu začínají docházet. Ministerstva a důležité posty opouštějí fundované opory a rozhodnutí jsou čím dál zmatenější. Žádný skutečný odborník nevsadí svoji kariéru do tak pochybného nepředvídatelného projektu, ve kterém existuje jen jeden vůdce a ostatní jsou oběti na oltáři popularity. Rozhádat ještě navíc sportovní kluby o peníze, když je jasné, že sport bez diváků a sponzorů živoří, je vysloveně nerozum, proto ta otočka ve směru mínění sportovního prostředí.

9 0
možnosti

Kdy máte brát Babiše vážně? Tak jako dosud, každý den, každou hodinu. Je velká šance, že něco řekne, rozhodne, navrhne, nebo se o tom někde objeví článek, reportáž. A to vše je třeba odpovědně zkritizovat za každou cenu. Už to jede cca 7 let, tak do října to určitě všichni vydrží a pak, pak tu konečně nastane ráj na zemi a všichni do jednoho uvidíme jak se vše dělá správně. A je jedno, kdo bude premiér, jestli pan Bartoš, či pan Fiala.

2 5
možnosti

;-DJe velká šance, že něco řekne, rozhodne, navrhne, nebo se o tom někde objeví článek, reportáž.....;-D;-D;-D

Naděje umírá poslední;-D

1 0
možnosti

Přes Hniličku teče 7 mld dotací. Neprůhledná řeka mizející v bažině sportovních manažerů. Ozvali se Ti, kteří jsou na systém napojení.

Jinak klikejte ankety na idnes odpovědně. Prchal je bere dost vážně. ;-)

0 0
možnosti

kvalifikovaná kritika od opozice ??? a které jako ??? ... jinak názorový vývoj není sám o sobě nic proti ničemu spíše naopak ...

0 5
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal