Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

RvChválíte Hodače? Jeho pravou rukou byla Bobošíková! Já Vám ho neberu, ale je to pro mne varování vůči Vám! :-)

0 0
možnosti
ZZ

Prostě někteří lidé se stávajícímu vedení hodí do Rady a jiní ne.

Každý ředitel má rád, když mu představenstvo a dozorčí rada do ničeho nekecá a jen schvalují to, co on sám jim předloží.

Kdyby Rada držela hubu a krok, jak vyžaduje Dvořák a jeho svita, tak by k žádným problémům nedocházelo !

;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Mohu je souhlasit. Karma R^

4 0
možnosti
JP

J83a41n 43P94a91v45l33í15k

23. 11. 2020 20:23

Politici měli a budou mít vždy tendenci a snahu ovládnout veřejnoprávní média, stejně tak v roce 2000 jako v roce 2020. Pan Stejskal nevidí a neslyší tlaky vůči ČT, které vypouští prezident Zeman a permanentní útoky ze strany Babiše a jeho pohůnků, kteří si vždy najdou užitečné hlupáky nebo pochopy na špinavou práci. Ty tlaky se budou stupňovat s blížícími se volbami do parlamentu, proto je naprosto pochopitelné, že lidé, kteří vnímají ohrožení veřejnoprávní televize, se snaží bránit nezávislost této instituce na politických uskupení, která jsou právě u moci. Ostatně Český rozhlas je již znormalizován servilním ředitelem, chybí ještě ČT, aby rozšířila stejně už přemnožený babišinec.

1 0
možnosti
IS

Ano, televize jako významný zdroj informací s obrovským dosahem, která má existovat mimo dosah pracek politiků je pro ony politiky (čest výjimkám) černou můrou. Možnost nasadit médiím náhubek je lákavá a snaha politiků náhubek nasadit je naprosto přirozená. Další variantou je privatizace spřízněnými firmami nebo vytvoření vlastního média. Privátní televize mají spoustu zájmů, solidní investigace patří mezi ty poslední. Hodačova stranická úloha nespočívala ve zlepšení investigace či hospodaření ČT, ale v její normalizaci. Nakonec vyhazov autorů reportáže o Bambergu, vyhazov redaktora Borka po kritickém rozhovoru s Paroubkem a další causy mnohé napovídají o tom, co si politici myslí, jak by veřejnoprávní televize měla "zařezávat".

0 0
možnosti
JS

Pane Stejskale Váš příspěvek nemá chybu klobouk dolů i když je asi málo věcí na kterých se shodneme. Podle mě veškerá jednání a boje o ČT mají jediný cíl a to udržet peněžní toky pro vyvolené.

8 1
možnosti
Foto

Veřejnoprávní televize je většinou zrcadlem morálky společnosti jako takové. Nemyslím, že je nutno hledat vinu jen na Kavčích horách. Pochopitelně, že je možno konstatovat, že ČT k této současné „morálce“ značně přispěla.

5 2
možnosti
Foto

Pokud je veřejnoprávní televize zrcadlem morálky společnosti jako takové, potom jsme na nižší úrovni než před rokem 1989.

Komunisté měli většinou svoji jednostrannou propagandu a manipulaci založenou na polopravdách, současná ČT však na naprostých lžích.

Informace o Ukrajině, Rusku, amerických volbách či problémech s islamizací Evropy jsou téměř 100% lživé, protože vycházejí ze lživého základu.

3 4
možnosti
JH

ČT byla politicky manipulovaná už před zmíněnou, tak zvanou televizní krizí, která to ovšem dorazila!

Je komické, že ČT teď chtějí zachraňovat zrovna ti, kteří ji kdysi definitivně připravili o věrohodnost. Teď jen zřejmě nechtějí přijít o svou hračku:-(

Pane Stejskale, málem jste mi, tímhle blogem, vyrazil dech:-)

11 2
možnosti
Foto

Mně, tedy pan Stejskal vyrazil dech už poněkolikáté, že jsem mu dal karmu.

1 0
možnosti
LB

Na dění kolem krize v ČT před dvaceti lety si dobře pamatuji. Tenkrát se redaktoři zpravodajství vzbouřili proti tehdejšímu vedení ČT, které podle nich manipulovalo médium veřejné služby do rukou v té době vládnoucích politiků opoziční smlouvy, vstoupili do stávky a vysílali vlastní, nezávislé zprávy. Zprofanované vedení najalo jako šéfku zpravodajství Janu Bobošíkovou, která začala vzbouřené novináře propouštět. Na podporu těchto novinářů se postavila značná část veřejnosti; demonstrovalo se na Kavčích horách i na Václavském náměstí, které demonstrující zaplnili do posledního místa...

Vzpomínám si např. že z Jižních Čech se na podporu České televize na Václavák vydaly do Prahy autobusy se členy Konfederace politických vězňů, studenty a lidmi všech profesí i věku...

Krize tehdy skončila vítězstvím vzbouřenců a odchodem Bobošíkové...

Je tedy jen náhoda, že po dvaceti letech se Bobo opět angažuje, i když dnes prostřednictvím své chráněnky radní Lipovské, která má podporu i Hradu?

Zbývá jen připomenout, že záminkou k odvolání dozorčí komise byl návrh na odkup pozemků pod částí ostravského studia. Radní sice vyslali do světa signál, že odhalili podvod, aby týden nato odkup pozemku schválili...

5 5
možnosti
JH

Moc pěkně - pravdoláskařsky , sepsáno :-)

5 4
možnosti

Máte samozřejmě pravdu, ale jak z toho ven ? Zmůže něco paní Lipovská a rada ? Nebo vše dopadne jako v roce 2020 ?

2 1
možnosti
Foto

Obávám se, že B je správně (myšleno v roce 2000).

2 1
možnosti
JF

J75i66ř42í 69F96o67g47e29l

23. 11. 2020 15:25

Forum24 je třeba brát jako jednoúčelově vytvořené médium, kde pravda a nezávislost není tím rozhodujícím.

A že se ozývají zrovna představitelé TOP09 hovoří za vše....

16 0
možnosti
Foto

Což na obsahu mnou citovaného úryvku nic nemění (reakce na první část Vašeho příspěvku).

0 0
možnosti
  • Počet článků 4795
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal