Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak ona ta redalktorka měla naprostou pravdu a pokud Trump sám se vyjadřuje bez korektnosti tak je v pořádku, že o něm samém se rovněž bez politické korektnosti mluví

0 7
možnosti

Trump udělal něco, co vedlo ke genocidě?

3 0
možnosti

Pane Stejskal, dost mne prekvapujete, ze musi hlavni vypravecka pohadek CNN sahnout na Zidy, aby jste si vsiml, ze lze. Lhala vzdy a tohle neni zadna novinka. Jak se jednou nekdo vyjadril o Dalikovi, ten mluvi pravu, jenom kdyz se splete. Amnapour neni jina. Pan Libensky dole si mysli, ze je to husa. Neni, je to proste lharka, ktera ma propagandu v popisu prace. Zlucove sliny, ktere kolem sebe plive se vrati zpet. Ono to neni o tom, jestli Trump nebo neTrump, ale o silene neucte k prezidentovi USA (a ostatne i CR) a ta ucta se nevrati, az tam bude nekdo jiny, Dzin uz je totiz venku z lahve a dovnitr se nedostane, kdyz to reknu dost obrazne.

5 0
možnosti
Foto

Pro pana P. Neuzila (Neužila?): Máte pravdu pokud jde o Ch.A., ale ta poznámka týkající se mé osoby je nepatřičná; jde o typický nešvar internetových diskutujících. Já jsem nečekal až sáhne na Židy, abych o ní psal, nýbrž jsem dal do veřejného prostoru informaci, která v českém mediálním mainstreamu v době, kdy jsem článek připravoval, nebyla (jak jsem si ověřil hledáním na internetu), a pokud byla, tak ne dostatečně akcentována. Proto jsem nucen se proti Vaší první větě v diskusním příspěvku (16. 11. 2020/19:14) ohradit, byť další části Vašeho textu nemám problém souhlasně porozumět.

1 1
možnosti

Dalo by se říci, že redaktorka CNN je prostě husa. Pak se nám to jeví ve střední Evropě , jako že Američani trojčí nadměrně. Ale není ten národ poněkud extravagantní? Tak třeba válka ve Vietnamu, jaderné bomby, zastřelení JFK...Právo na nošení samopalů :-)))- really crazzy.

2 1
možnosti

Pane Libeňský, historie každého státu prošla obdobím, na které ta každá země nemůže být hrdá, Československo prošlo komunistickým pučem v roce 1948, ale porovnávat svržení atomové bomby na Japonsko bylo zřejmé jediné řešení pro ukončení války. Evropa tím zasažena nebyla, ztráty amerických vojáků a námořníků a hrozby Hawaii byla jiná kategorie, které my nemůžeme posuzovat. Mýlíte se, v USA jsou automatické zbraně regulované od roku 1934, je možno ji dostat za velmi obtížných podmínek, ale pouze ty vyrobeny do roku 1986 a navíc,žádná masová vražda nebyla nikdy způsobena samopalem. Naše ústava dává právo nosit zbraně na osobní ochranu a sport a 99% legálně nošených zbraní je v bezpečných rukou. Gangy a drogoví mafiáni je ovšem jiná kategorie, ti zbraně nevlastní legálně. A doufám že víte, proč zakládající otcové tento článek do ústavy dali, aby zabránili násilným vládním převratům. Prostě byli moudřejší než my dnes. Jinak každý národ je extravagantní něčím, jako např. Češi jsou světoví recordmani ve spotřebě piva.

2 0
možnosti

J54i66r24i 12T88i45c51h31y

16. 11. 2020 16:43

A to ta Amanpourova neni pri tom nejhorsi. V CNN se to zrudami, ktere denne vytvari lzivou, primo zlocinnou propagandu, se to jen hemzi.

9 1
možnosti
Foto

Skandální? Hitler zničil demokracii v Německu,Trump se o to samé snaží v USA...nebo máte pocit,že co se tam nyní děje je něco pozitivního pro demokracii a USA?Je to snaha a zničení systému pomocí lži a demagogie.Stejnym způsobem se dostal k moci Hitler za pomoci podobných fanatických davů...

2 19
možnosti

J67i28r12i 86T97i25c90h25y

16. 11. 2020 16:47

Mate na mysli lzivou, demagogickou propagandu CNN, Washington Post a podobnych proti Trumpovi od prvniho dne jeho bstupu do voleb na prezidenta, s plnou podporou Democratu, jako toho prokuratora z Kongresu, ktery napodoboval Urvalka?

9 1
možnosti

Klasická komouška Amampour byla nalevo už před 25 lety, když jsme se na pár let přestěhovali do Česka a přes Sky jsme ji sledovali jen proto, abychom si udrželi znalost angličniny. Samozřejmě nezklamala, a jen se lety ještě více zradikalizovala. Stejný piece of thrash jako naše americká CNN, MSNC, CBS a ostatní levičácké stanice. Nic jen propaganda a censura.

11 1
možnosti

Vy jste si za ty roky nevšiml, že pokud jde o Trumpe, tak CNN fakta moc neřeší?

11 0
možnosti
  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal