Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P93e48t95r 87L92o76r19e48n10c

23. 10. 2020 8:21

Třeba to Hrad zrušil hlavně proto, že se bojí, aby pan prezident nechyt Covid od některého z vyznamenávaných (nebo ceremoniářů). ;-)

0 0
možnosti
MB

Šachy znají pojem - Vynucené tahy. Nadšeně začne hrát, postupně ztratí tempo a svou příležitost propásne. Stále ovšem zavile hraje ! Přesně tak vidím zpozdilou omluvu p. Babiše, podobně ceremoniál p. Zemana. Vytrácí se tak věrohodnost, pokora a projev spoluúčasti na celospolečenském neštěstí v ČR. Naopak, příchuť papalášismu ...

Příkladů by bylo více. Je zde zadarmo dodávka z Tchai-wanu, nabídka pomoci Německa, EU - NATO, z USA jedou lékaři. Kde je ukázka pomoci hradních - ruských a čínských přátel ? Co Agrofert, udělal nějaké gesto ? Samostatnou, kuriozní kapitolou je ocenění p. Prymuly - člověka bez prověrek. Už jsme světovou ostudou = Tedy ocenit státním vyznamenáním ? V této době ? P. Prchal je zřejmě zavalen poklesem % preferencí a hradní bohové - Jsou šílení :-)

3 0
možnosti

R^

Quod licet Jovi non licet bovi!

A postkomunističtí papalášové se cítí být bohy!

:-)

0 0
možnosti
TL

Blog chápu jako vstřícný, eufemistické vnímání etc...

Uvádíte, že by hradní hydroxyl měl 28.10.2020 cosi pronést...

Pohled subjektivní, ale nejsem zdaleka sám, kdo není na jeho výstupy vůbec zvědav.

Dívat se na něj či jej dokonce poslouchat, to již vyžaduje jistou dávku masochismu ...

Thx, I don't want more...

2 0
možnosti
JP

Bohužel, mám to úplně stejně. Také na něj nejsem ani v nejmenším zvědav. Všechny šance na to být respektován jako státník a president už dávno promarnil. A abych poslouchal kecy jakéhokoli žlučovitého, pomstychtivého, vypitého, napůl dementního geronta, který je přesvědčený o své neomylnosti nemám zapotřebí ani v reálném světě, natož abych si je pouštěl v televizi. Takže díky za podnětnou myšlenku, ale raději ať ho jeho vodiči nechají odpočinout a nenahazují dřív než po Novém Roce.

4 0
možnosti
  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal